“Людина – нізвідки”: у чоловіка екс-ведучої “Х-Фактора” Оксани Марченко забрали громадянство

10 січня 2023 року президент України Володимир Зеленський забрав громадянство у Віктора Медведчука, чоловіка відомої телеведучої Оксани Марченко.

Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук був народним депутатом від партії “Опозиційна платформа за життя” і мав бути призначений спікером Верховної Ради, якщо б росіяни захопили українську столицю. Важливим фактом є те, що Медведчук — кум путіна, причетний до повномасштабного вторгнення. Він намагався втекти з України, але його затримали і потім обміняли на українських захисників.

Володимир Зеленський 10 січня повідомив, що підписав указ, який позбавляє громадянства Віктора Медведчука:

Якщо народні обранці обирають службу не народу України, а вб*вцям, які прийшли в Україну, то й наші дії будуть відповідними. І це не останні такі рішення. Служби працюють

, – пояснив президент України.

Чоловіка Оксани Марченко Віктора Медведчука позбавили українського громадянства
Чоловіка Оксани Марченко Віктора Медведчука позбавили українського громадянства

Відмітимо, що дружина Віктора Медведчука, екс-ведуча проектів “Україна має талант” та “Х-Фактор” на телеканалі СТБ Оксана Марченко втекла з країни ще 18 лютого 2022 року, а після затримання її чоловіка вона записала відеозвернення до Зеленського і Ердогана з вимогою звільнити його, потім виступила на прес-конференції в москві.

Де зараз перебуває невістка Оксани Марченко
Чоловіка Оксани Марченко Віктора Медведчука позбавили українського громадянства

Зараз всі активи Марченко заарештовані, а сама вона з Медведчуком засвітилася нещодавно в Криму. Їх спільна дочка Дар’я Медведчук навчається у Вищій школі економіки в російській столиці. Зіркову спадкоємицю мало не відрахували під час літньої сесії через пропуск іспиту, але “зв’язки” все вирішили. Дар’я мала їхати на навчання у Швейцарію в Женевський університет, однак за кілька днів до початку навчання її візу анулювали.

Старший син та невістка Оксани Марченко з її маленьким онуком також покинули Україну.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.