(Відео) Скандал: в київському готелі знаходяться 46 малюка від сурогатних матерів

Розгорається скандал. У готелі "Венеція" м. Київ, нарахували 46 дитини, які народжені від сурогатних матерів.

У готелі “Венеція” м. Київ, нарахували 46 дитини, які народжені від сурогатних матерів. Майбутні іноземні батьки через карантин, не мають можливості їх забрати. Це зафіксовано на відео фірмою BioTexCom, що займається репродукцією людей.

Співробітниками клініки говорять, що малюки під наглядом і догляд за ними здійснюється протягом доби. Проводиться огляд педіатром кожної дитини, виносять їх на вулицю, щоб подихати свіжим повітрям і також малюків купають. Можна побачити, що люди одягнені в маски і рукавичках. Як затверджуються цими співробітниками, що фізично діти відчувають себе відмінно.

Однак можна помітити, що всі малюки лежать в одному великому приміщенні і деякі з них плачуть. Виходячи з інформації, яка представлена в зазначеному відеоролику, це діти які очікують відправлення в Америку, Італію, Іспанію, Британію, Китай і в інші країни.

Ймовірно, мається на увазі громадянство батьків немовлят. Майбутнім мамам і татам по відеозв’язку показується як доглядають за малюками під час карантину, ніж їх годують, яке у них самопочуття і як вони проводять час.

Омбудсменом Людмилою Денисовою був даний коментар в Фейсбук з приводу цього відео. Вона констатувала, що наша країна знову потрапила в центр скандалів про захист прав дітей, народжених сурогатним шляхом.

Л.Денисова вважає, що проблему українського сурогатного материнства потрібно терміново вирішити. Вона робить висновок, що надаючи такі послуги іноземним громадянам – це призводить до порушення прав дітей. Додатково констатується, що держава в такому випадку не може захистити права своїх громадян.

Денисова виступає за те, щоб послуги сурогатного материнства могли надаватися в Україні виключно її громадянам. Вона, також звернулася в:

  1. Національну поліцію;
  2. Міністерство соціальної політики;
  3. Міністерство охорони здоров’я.

Вимагаючи негайної реакції на дану проблему.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.