(Відео) кілька тонн моркви були викинуті в поле під Києвом

Один з користувачів соцмереж, описує, що він побачив на полі біля Києва. Це була гора моркви яка гнила під відкритим небом.

Соціальні мережі рясніють повідомленнями про те, що під Києвом виявили кілька тонн моркви, які були викинуті і залишилися гнити на полі.

Один з користувачів Andrew Havand, описує, що він побачив результат карантину на поле біля Києва. Це була гора моркви яка гнила під відкритим небом. Місцеві люди збирали частина ще не згнилі моркви собі, щоб годувати свою живність будинку. Як вони йому розповіли, це морква, яку викинув місцевий підприємець, так як він став банкрутом тому, що не зміг продати моркву.

На півдні України, в Херсоні, поле на якому росли тюльпани для відвідування туристів, було не затребуване. Відвідувачів не було в зв’язку з карантином. Тому фермери вирішили зрізати всі квіти і влаштувати акцію добра і подарувати квіти місцевим медикам.

 ""

Катериною Звєрєвої, яка є директором розвитку плодоовочевої асоціації в Україні, було пояснено про можливі величезні збитки фермерів. Вона констатує, що деякі фермери можуть збанкрутувати, а інші не почнуть наступний сезон, зважаючи на відсутність грошових коштів. Це пов’язано з тим, що існує заборона на перевезення і автомобільну логістику. Покупці і продавці не можуть дістатися до відкритих ринків.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!