(Фото) Київ, прорив труби – окріп ринув на проїжджаючі автомобілі

Очевидцями констатується, що гаряча вода заважає проїзду автомобілів. Хоча машини все одно їдуть.

Велика Васильківська вулиця в столиці, зараз залита окропом, в зв’язку з проривом труби при гідравлічних випробуваннях.

 ""

Очевидцями констатується, що гаряча вода заважає проїзду автомобілів. Хоча машини все одно їдуть.

 ""

Раніше вулиця Антоновича, виявилася в такому ж положенні біля метро “Либідська”, де прорвало теплотрасу, що спричинило за собою затоплення торгового центру Океан Плаза. До того ж в торговому центрі перебували в той час люди. В результаті прориву, виник великий котлован. У нього мало не потрапила маршрутка з пасажирами. Як завжди комунальні служби кажуть, що причина цієї аварії – зношені труби. Це вже не перша надзвичайна подія (ПП) при гідравлічних випробуваннях в столиці. Раніше ПП, також сталося в Солом’янському районі Києва і в районі комплексу “Кампус”. Біля залізничного вокзалу, теж трапилася подібна ситуація.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!