У Житомирській області велосипедист тікав від страуса (Відео)

Люди кажуть, що багато цікавого відбувалося на їх столітті, але таке вони бачать в перший раз. Незрозуміло звідки взявся цей страус.

Коли місцеві жителі Андрушівки, Житомирської області, побачили цю неймовірну картину, вони довго сміялися.

 ""

Дорослий страус намагався наздогнати велосипедиста. Люди кажуть, що багато цікавого відбувалося на їх столітті, але таке вони бачать в перший раз. Незрозуміло звідки взявся цей страус.

Був знятий відеоролик і викладений в соціальні мережі. В цьому випадку Житомирська область відзначилася незвичайним відео. Чітко видно, що страус жваво біжить поруч з велосипедистом. Це йому не складає особливих труднощів, так як страуси відмінні бігуни і розвивають пристойну швидкість.

Три тисячі переглядів зібрав даний ролик.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.