Міністерство юстиції, продає тварин за борги господарів

Собака, була забрана у власника-боржника і продана на аукціоні за 500 гривень. Торги пройшли через інтернет на онлайн-платформі "СЕТАМ".

У місті Ізмаїл, Одеської області, була продана на аукціоні собака, за борги господаря.

Собака, була забрана у власника-боржника і продана на аукціоні за 500 гривень. Торги пройшли через інтернет на онлайн-платформі “СЕТАМ”.

Вівчарку Вистава на продаж
Вівчарку виставили на продаж

Вівчарку вилучили рішенням суду за 14 днів до проведення торгів. На собаку претендували чотири людини, проте тільки один сплатив гарантійний взнос.Овчарку купив чоловік, який заплатив 500 грн.

Главою Міністерства юстиції Денисом малюська, було заявлено, що в нашій країні можна забирати тварин за борги.

 ""

Найгірше в тому, що Міністерство юстиції вважає такий стан справ – нормальним!

Їм було заявлено, що мова йде про домашніх тварин, які мають вартість. Денис малюська сказав, що якщо тварини, є домашніми улюбленцями, то його родичі або друзі боржника викуповують, так як вартість лота невелика. Також їм було додано, що разом з народними депутатами обдумується кілька варіантів законодавчо врегулювати таку ситуацію.

Насправді такі випадки продажу собак, заарештованих державними виконавцями за борги господарів, в Україні не є поодинокими.

Як раніше повідомлялося, що народний депутат Євген Брагар пропонував пенсіонерці продати собачку і розрахуватися з комунальними боргами.

Після цього скандального заяви нардепа на сайті президента нашої країни була розміщена петиція про позбавлення його депутатського мандата.

Один з користувачів соцмереж про це написав так: “У цій історії з бідним псом немає жодного хорошого чоловіка серед людей”.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.