Комунальним службам можуть дозволити самостійно відкривати житло боржників

Доступ до житла, людей які заборгували за комунальні послуги пропонується дозволити, щоб мати можливість відключати послуги ЖКГ.

Депутатами Верховної Ради розглядається можливість доступу в їх житло, для зупинки надання комунальних послуг, тим людям, які мають за оплату ЖКГ. Це мотивується запобіганням можливих аварій.

 ""

За вказаний проект закону No 2458, як за основу, проголосували 239 обранців народу, при необхідних 226 осіб.

Згідно цього проекту закону, Верховною Радою вирішується питання надання можливості отримання доступу в житло без узгодження з власником, в тих випадках, коли необхідно врятувати життя і здоров’я людей або майна, коли необхідний огляд і чи запобігти аварії, а також відключення неоплачених комунальних послуг.

 ""

Документ констартрует наступне, що доступ до житла чи іншого нерухоме майно боржника за комунальні послуги для припинення надання таких послуг, можна виробляти не погоджуючи це з власником. Це робиться в разі відмови боржника впустити до нього представника виконавця.

Експерти, які вивчили це питання, попередили, що входить в протиріччя з антикорупційним законом. Ними було запропоновано виключити несанкціонований доступ до житла боржника. Так як при цьому може бути корупційні умови, що тягнуть за собою неправомірні дії.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.