Укрзалізницею введено нові посилені умови для пасажирів. ЖД напрямки

Швидкісні поїзди типу "Інтерсіті" в кількості 5 напрямків почнуть ходити також з 1 червня.

Укрзалізниця продає залізничні квитки, на ті потяги, які курсуватимуть коли знімуть обмеження.

Вже з 01.06.2020 року почнеться залізничне сполучення по Україні. Швидкісні поїзди типу “Інтерсіті” в кількості 5 напрямків почнуть ходити також з 1 червня. На них вже ведеться продаж квитків через інтернет. Це констатує прес-служба залізниці.

Це стосується напрямків: 721/722 Київ-Харків, №726 / 725 Київ-Харків, №763 / 764 Київ-Одеса, №711 / 712 Київ-Костянтинівка, №740 / 739 Київ-Кривий Ріг.

В даних поїздах квитки можна буде купити на 50% місць. Їх можна було придбати через інтернет, але з 27.05.2020 року це можна зробити звичайним способом – в залізничних касах.

 ""

Однак збережені ряд обмежень. Пасажири повинні бути обов’язково в захисних масках. Коли проводиться посадка і перевірка квитків у вагоні буде вимірюватися температура. До початку рейсу і після його закінчення, в обов’язковому порядку буде проводитися санітарна обробка вагонів. Обслуговуючий персонал буде забезпечений засобами індивідуального захисту

Коли буде зміна діючих правил на нові або вони будуть доповняться поправками – це можна дізнатися на сайті Укрзалізниці.

Міністерство інфраструктури поставило до відома громадян нашої країни, що коли завершитися карантин, ціна на залізничні квитки не підвищиться. Констатується керівництвом: для зменшення психологічного навантаження на пасажирів і для відновлення роботи транспортних пасажирських перевезень, перевізниками повинні бути забезпечені прийнятна вартість квитків.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.