День Києва буде відзначений відкриттям фонтанів, онлайн-марафоном музикою з балкона

Для всіх киян і гостей це буде незвичайне свято, так як він буде відзначатися в незнайомому для людей форматі.

Цього разу столиця відзначить день міста по іншому. Все буде відбуватися в онлайн-режимі. Слухати великий концерт, також буде дистанційно: по радіо.

Для всіх киян і гостей це буде незвичайне свято, так як він буде відзначатися в незнайомому для людей форматі.

 ""

У зв’язку з тим, що до цих пір діє заборона на масові заходи, то кияни все побачать за допомогою телевізора і через інтернет. КМДА розповіли, що з ранку 31.05.2020 року буде святковий ефір телеканалу “Київ”.

Киян привітають з днем міста. Люди побачать сюжети “Прогулянки по Києву “, “Київ, який ми любимо “, “Портрети ” і “Історії “.

 ""

“Пробіг під каштанами ” перенесли на 2021 рік. В онлайн-режимі покажуть як це відбувалося раніше і історія цього пробігу і хто брав участь в ньому.

Заключним етапом бігуни з 8 людей, які пробіжать центральними вулицями Києва дистанцію в 5 кілометрів.

Планується виступ груп [О], On I Ona, ADAM, “Нумер 482 “, Green Grey у святковій телевікторині.

На ютубі та інших сайтах, а також в соцмережах, київськими колективами будуть поширені святкові відео-ролики.

Академічним камерним хором “Хрещатик ” буде представлена хорова версія пісні композитора Ігоря Шамо та поета Дмитра Луценка “Як тебе не любити, Києве мій! “.

Київський академічний муніципальний духовий оркестр підготував відео-ролик: “Щастя, добра і любові “. Онлайн-привітання пісні “Україна – рідний край ” представить Київський академічний ансамбль української музики “Дніпро “. Гала-концерт лауреатів і учасників Всеукраїнського фестивалю хорового мистецтва “Пісня над Дніпром-2020 ” імені Анатолія Авдієвського покажуть на ютубі UA: ESTRADA.TV. У соцмережі буде показаний гала-концерт “Світові шедеври “, де братимуть участь артисти і оркестр Київського національного академічного театру оперети.

Кияни та гості столиці, які проходять ввечері біля театру опери і балету для дітей та юнацтва побачать музпріветствіе артистів з театрального балкона.

У цей день почнуть працювати столичні фонтани. Їх робота була перенесена в зв’язку з карантином. Комунальними службами згадується, що фонтани працюватимуть до кінця вересня. Тільки щопонеділка буде перерва на регламентні роботи.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.