(Відео. Фото) Кагарлик: місцеві жителі стурбовані, що справа з насильниками в погонах залишиться безкарним

Поліцейськими застосовувалися: протигаз, кийки, жінку катували, стріляли з пістолета над головою і кілька разів згвалтували.

Раніше засоби масової інформації повідомляли про резонансну справу, яка сталася в будівлі поліції м Кагарлик Київської області.

Двоє поліцейських викликали на допит свідка. В ході допиту ними застосовувалися неправомірні заходи. Застосовувалися: протигаз, кийки жінку катували, стріляли з пістолета над головою і кілька разів згвалтували.

Імена та прізвища підозрюваних – відомі: Сергій Сулима і Микола Кузів.

Фото і хто вони – нижче:

 ""

Правоохоронцями, також застосовувалася фізичне насильство до її знайомому чоловікові. Нелюди в погонах лякали чоловіка, що вони його згвалтують, поставили його на коліна і били палицею по голові. Потім одягли на голову протигаз робили постріли над головою з пістолета.

 ""

У зв’язку з чим у чоловіка були переламаний ніс і ребра.

Заступник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко сказав, що реакція була “моментальної” і вищевказаних поліцейських заарештували після звернення потерпілої жінки в лікарню. Лікарі в свою чергу про це повідомили в поліцію.

Антон Геращенко уточнив, що покарання для них буде справедливе.

Зараз керівництво Кагарлицької поліції замінено, відділення розформовано. Новий виконуючий обов’язки просить місцевих жителів розповідати про всі правопорушення поліцією в Кагарлику.

Місцеві жителі стурбовані, що справа з насильниками в погонах залишиться безкарною. Вони просять журналістів не залишати без належної уваги цю резонансну справу поки справедливість не восторжествує.

Подивіться нижче відео і ви отримаєте всю вичерпну інформацію про цих нелюдів і що говорить новий в.о начальника районного відділення поліції.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.