Прогноз погоди на літо 2020 роки від народного синоптика Леоніда Горбаня

Потрібно підготуватися до того, що два перші місяці літа будуть з дощами і середніми по температурі. Як посуха та спека очікується в серпні.

Літо в Україні очікується дощове і прохолодне. Однак холоду не буде. Це прогнозується на червень і липень 2020 року. У серпні все зміниться.

 ""

Народним синоптиком Леонідом Горбанем прогнозується таке літо. Ним складається прогнози на довгостроковій основі. Орієнтується він на Брюсов календар. Цей календар і прогнози на погоду грунтується на планети сонячної системи. Цей рік вважається роком Місяця. По розташуванню планет Леонід Горбань видає прогноз погоди.

 ""

Місячний рік обумовлює прохолодну погоду в Україні в червні і липні, з частими дощами. З огляду на те, що Сонце стоїть високо в небі, то прогрівати землю і повітря воно буде досить, щоб не було холодно, хоча дощі і охолоджують землю. Серпня очікується зовсім іншим. У цей місяць погода буде посушлива і спекотна. В середині місяця буде період без дощів, що триває два тижні.

 ""

Тому, потрібно підготуватися до того, що два перші місяці літа будуть з дощами і середніми по температурі. Як посуха та спека очікується в серпні.

Леонід Горбань констатує, що його прогноз по Україні завжди точний на 75%. Це він говорить зі своєї практики прогнозів за минулі роки. Коли він дає прогноз по областям, то ймовірність правильного результату у нього оцінюється в межах 95%.

 ""

Україна складається з семи кліматичних зон і тому прогнози по ним різні. Однак загальна тенденція завжди присутній за прогнозом. І тому можна зробити висновок, що нас очікує помірно тепле літо і значна кількість дощів.

Якщо прислухатися до географа-метеорологу Вірі Балабух, то вона вважає, що влітку буде поєднуватися перепадами атмосферних явищ: посуха, зливи, шквали і град.

 ""

Синоптиком Наталією Діденко, раніше також прогнозувалося, що закінчення весни буде дощове, а тепло наступити на початку червня.

Виходячи з вищесказаного, можна зробити висновок, що орієнтуватися потрібно на передбачення погоди народного синоптика Леоніда Горбаня. Решта ж, прогнози інших тільки підтверджують це.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.