(Відео) Однорічна дівчинка померла в нелегальних яслах. Господиня не відчиняє дверей і не відповідає на дзвінки

У Запоріжжі померла маленька дівчинка, яку батьки привели в приватний незареєстрований дитячі ясла.

Сюжет ТСН розповідає, що вчора в Запоріжжі померла маленька дівчинка, яку батьки привели в приватний незареєстрований дитячі ясла. Він знаходився в квартирі багатоповерхівки. Близько десяти дітей відвідували цей садок. У цей день одній дівчинці стало погано, а вихователька – просто поклала її спати. Після чого дитина померла.

Сюжет ТСН

Звали дівчинку Олеся. Її батьки вирішили віддати дитину в ці ясла, для того, щоб потім їй простіше було почати ходити в садок. Щоб дитина звикала до спілкування з дітьми. Подружжя знайшли ці ясла по оголошенню в інтернеті. Приймалися туди діти від 1 до 2 рочків. Власник приватного нелегального садка обіцяла прогулянки, різноманітні ігри та підготовку до відвідування звичайного садочка.

Аліна Гак, яка була матір’ю померлої дівчинки, розповіла, що перш ніж відвести в ці ясла вони можуть подивитися представлені господинею рекомендації та відгуки. До того ж, як запевняла власник ясел, приватний логопед буде спостерігати за малюками і їх розвивати.

Батьки думали подивитися всі документи ввечері і підпишуть договір на відвідування дитини в садок. Вони вирішили зробити це ввечері. Однак це став останнім днем коли вони бачили свою дочку живою.

Коли це сталося і батьки примчали в приватні ясла, вони побачили, що всі батьки швидко забирають своїх дітей додому. Лікарів не було. Швидку допомогу, довелося викликати також, батькам дівчинки. Батько дівчинки намагався робити доньці штучне дихання, але це не допомогло. Скільки часу дочка перебувала в такому стані, до того коли приїхали батьки – неясно.

 ""

Як пізніше з’ясували батьки померлої дівчинки, Олеся посварилася з хлопцем, який також відвідував ці ясла і він її вкусив. Вона плакала і у неї було стресовий стан і блювота. Замість того, щоб викликати лікаря, господиня ясел поклала її спати. Істеричний плач дитини чули сусіди навіть до третього поверху. Ясла знаходяться на 8 поверсі.

Як констатують сусіди ясла працюють вже кілька років в цій квартирі. Оплата – 200 гривень на добу. В даний час всі оголошення про ці яслах в інтернеті – видалені, господиня не відкриває двері і не відповідає на дзвінки, хоча її автомашина знаходиться біля під’їзду будинку. Сусіди кажуть, що і раніше вони чули плач і крики дітей з цієї квартирі і нарікають, що відразу не відреагували.

Правоохоронними органами заведено справу на господиню нелегальних ясел. Справа кваліфікується як – вбивство. Перевіряються наявність дозвільних документів на відкриття ясел. За попередніми даними – їх господиня не мала.

Хоча власниця ясел в Запоріжжі не відкриває двері і не відповідає на дзвінки, але сусіди помітили на наступний день, що в їхньому під’їзді опеньків стоять чужі дитячі коляски. І це буквально після цього трагічного випадку.

Батьки продовжують водити дітей у цей дошкільний заклад.

У соціальних службах рекомендують батькам особливо перевіряти документи і грунтовно подумати кому залишати на піклування своїх маленьких дітей

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.