Президентом була заборонена борд-програма. Однак Тищенко на банерах в Києві з’явився

Сьогодні 03.-6.2020 року було зафіксовано розміщення білборда в київському парку "Перемога" з партійною символікою "Слуг народу".

Згідно з інформацією зі ЗМІ народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко погодив свою агітаційну програму на висунення в мери Києва.

 ""

Журналістом була сфотографована листування Тищенко по телефону. У ній стверджується, що народним депутатом відправлено абоненту з ім’ям Володимир Зеленський кілька банерів і було поставлено питання: “Так буде ок? “.

Далі народний депутат поспілкувався з якою то Світланою і сказав, що був дзвінок від президента, в якому він рекомендував не починати агітаційну програму із застосуванням банерів.

 ""

Сьогодні 03.-6.2020 року було зафіксовано розміщення білборда в київському парку “Перемога” з партійною символікою “Слуг народу”.

Цей банер схожий на фото, яке було отправле Тищенко абоненту – “Володимир Зеленський”.

Вчора – 02.06.2020 року Микола Тищенко підтвердив, що братиме участь в праймеріз по визначенню кандидатом в мери столиці України.

Трохи раніше – 31.05.2020 року народні депутати Олександр Дубинський і Олександр Ткаченко, також оголосили, що будуть брати участь праймеріз.

Діючим мером Віталієм Кличком також було оголошено про намір йти балотуватися в мери Києва на наступний термін. Відповідно до соцопитування групи “Рейтинг”, на сьогодні у нього найвищий рейтинг – 38,7%.

Далі йдуть: шоумен Сергій Притула з 9,1% – друге місце, третє – народний депутат від “Слуги народу ” Олександр Ткаченко – 8,8%.

Інший організацією: Центром соціальних і маркетингових досліджень SOCIS підраховано: рейтинг Кличка – 41,1%, на другому місці бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський – 8,8%, на третьому – з 8% – Притула.

Заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко, від партії “Слуги народу” також планує взяти участь у виборах на

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.