(Фото) Зайцева, яка винна в ДТП в Харкові, приймає сонячні ванни в виправному центрі

В ІЦ No 79 відбуває свій висновок винуватиця транспортної пригоди в Харкові Алена Зайцева, загоряє на сонці в окремому дворику.

Начальницею ІТЦ Інна Мицюк підтверджено, що фотографії, на яких видно Алена Зайцева, загорающая у дворику – вірні.

 ""

В ІЦ No 79 відбуває свій висновок винуватиця транспортної пригоди в Харкові Алена Зайцева. Коли вона засмагала з подругою на території дворика, її сфотографували і далі були фото опубліковані в Фейсбуці користувачок соціальних мереж Олександрою Закордонної.

 ""

Під фотографіями вона прокоментувала, що так відбувають своє покарання Алена Зайцева і ще одна мажорка Валя. Н Адруг фото показані жінки, які в цей час працюють. Це різниця, як відбувають покарання ті які мають гроші і ті у яких їх немає.

 ""

Начальниця ІЦ No79 Інна Мицюк прокоментувала ці фотографії таким чином. Вона сказала, що сфотографували інші засуджені, але ніякі поблажки Олені Зайцевої не робиться. Щоб було ясно: лена знаходиться в секторі, де відбувають покарання жінки, які засуджені за злочини з необережності і засуджені до позбавлення волі. Вони повністю ізольовані від інших засуджених [до обмеження волі].

Їм заборонено пересування по території і вони весь час знаходяться в своїй камері або на невеликому тюремному дворику. Мобілки їм заборонені.

Інші ув’язнені мають право пересування по території і мати телефон. Вони іноді можуть виїжджати в місто за покупками.

Начальниця сказала, що згідно із законом засуджені до обмеження волі зобов’язані працювати, тому що вони тим самим забезпечують своє утримання в установі. А які відбувають покарання у вигляді позбавлення волі цього робити не зобов’язані.

Однак за її словами Алена Зайцева прийняла рішення працювати як і інші ув’язнені.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.