«я НЕ БУДУ ПІДПИСУВАТИ ПЕТИЦІЮ»: Алла Мазур пояснила, чому вона не проти дистанційної освіти

Алла Мазур повідомила, що вона хоче, щоб її син пішов у вересні до школи. Але петицію проти навчання по інтернету підписувати не буде. У мережі журналістку підтримали.

Українська телеведуча Алла Мазур пояснила, чому вона не проти дистанційної освіти. Про це журналістка повідомила в Інстаграм.

Ведуча програми «ТСН тиждень» написала, що у вересні може бути друга хвиля пандемії. Оскільки «радісні тьоті і дяді» активно проводять час в ресторанах та на пляжах. І вони впевнені, що ніякого вірусу немає або це просто як ГРВІ.

«Тому, при всьому бажанні, щоб країна швидше повернулась до нормального життя – я НЕ БУДУ ПІДПИСУВАТИ ПЕТИЦІЮ проти дистанційної освіти. Бо якщо восени нас накриє друга хвиля Ковіду – я сама не пущу сина в школу. І сама запропоную вчити його дистанційно. Бо не звикла грати його життям, та і своїм, як в російську рулетку: пронесе – не пронесе», – додала Мазур.

Телеведуча має чіткі пропозиції до Міністерства освіти, які зараз планують вдосконалити дистанційну освіту. Алла Мазур пообіцяла про свої ідеї розказати згодом.

У мережі позицію Мазур не підписувати петицію проти онлайн-освіти підтримали:

«Браво, Вас підтримую», «Як мама, повністю підтримую!!! Стосовно дядь і тьоть, хочу зазначити, що не в них проблема, а проблема – в тому, що в нашій країні відсутній принцип невідворотності покарання!!!», «100 процентов с Вами согласна!!! Народ наш не понимает всей серьёзности», «Підписують під кожним словом», «Повністю згодна з вами».

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.