Доктор Комаровський розкритикував використання захисних масок. Їх носять неправильно

Справа в тому, що в жаркий період - влітку, носіння масок доставляє багато незручностей.

Справа в тому, що якщо люди знаходяться близько один від одного або в закритому приміщенні – маски захищають. Але після того, якщо у вас одноразова маска – її необхідно викинути, якщо багаторазова – випрати і пропрасувати. Так думає доктор Є. Комаровський.

Також він повідомив як ставитися до носіння захисних масок.

“Вопрос.⁣ Середина літа. Спека. А людям треба носити маски. Справа в тому, що в жаркий період – влітку, носіння масок доставляє багато незручностей. Люди одягають їх перед відвідуванням в супермаркети чи в метро, щоб пройти контроль, а потім їх знімають. Так, що при цьому маски не виконують свою функцію. Комаровський, сказав, що не хоче сперечатися з ВООЗ, це безпредметно і він не в тому статусі.

 ""

Лікар констатував, що маски потрібно одягати хворим людям, щоб не інфікувати здорових.

“У кожного в кишені валяється маска. Тому в тому вигляді, в якому у нас маски якнайширше використовуються, – це абсолютна профанація, яка не має ніякого відношення до логіки і здорового смислу.⁣ І уявити собі, що якась бабуся на свою пенсію купить собі одноразові маски і буде їх кожен день міняти, – це смішно “, – вказав відомий доктор Євген Комаровський.

Профілактичний захід, яку встановили у нас, це носіння маски. Однак якщо її неправильно використовувати, то вона не потрібна.

Необхідно дотримуватися соціальне дистанціювання і знезараження антисептиком.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".