Шоумен Притула йде в мери Києва від “Голосу”: шанувальники готові підтримати політика

Днями Притула виклав у себе в телеграм-каналі відео, де закликав всіх розсудливих громадян балотуватися на місцевих виборах, щоб міняти владу і життя на краще. Ніхто й подумати не міг, що вже зовсім скоро запропонує гуморист і телеведучий.

11 серпня відбувся з’їзд партії “Голос “, на якому члени прийняли рішення – висунути Сергія Притулу як кандидата на виборах в мери Києва в 2020 році. Аргументував своє рішення Притула так: “Київ – це мій дім. І для мене важливе відчуття захисту і безпеки в моєму домі. Це честь бути сьогодні серед вас – людей, які беруть на себе відповідальність і йдуть на ці вибори. І я йду разом з вами. Відчуваючи ваше плече, вашу підтримку. я балотуюся на посаду міського голови Києва. Коли я стану мером, через рік мені не набридне, і я не складу мандат “.

Знаменитий ведучий підкреслив, що його мета – не “відсидіти ” там термін, а з задоволенням стати частиною змін столиці

Сергій Притула
Сергій Притула

Як відзначають політологи, у Притули є шанси вибитися вперед, проте не факт, що у нього вийде обійти чинного главу міста Віталія Кличка.

Відзначимо, що себе як політика Притула пробував і в 2019 році на виборах до Парламенту. Однак пройти йому не вдалося. Фанати привітали його з таким рішенням, і побажали успіху на майбутніх виборах.

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.