Увага розшук !!! Зникла дитина !!!

При отриманні будь-якої інформації про можливе місце знаходження зниклого Миколи, прохання передзвонити по телефону спеціальної лінії поліції «102».

Києво-Святошинського відділу поліції розшукується малолітній Клюй Микола. Дитині 10 років. Він вчора – 4 вересня близько 16.30 коли закінчилися уроки, покинув школу і до місця проживання в м Київ не повернувся. Останній раз Миколи бачили 05.09.2020 близько 10:00 в с. Святопетрівське по вул. Тепличної, 10. Швидше за все Коля був у с. Святопетрівське

Прикмети: відповідає віку – 10 років, ростом 110 см, худорлявий, волосся світле, короткі прямі, до плечей, обличчя овальне, очі зелені.

Одягнений: кофта сіра, сіра майка, чорні штани, сині черевики, кепка зелена з синім козирком.

При отриманні будь-якої інформації про можливе місце знаходження зниклого Миколи, прохання передзвонити за телефоном спеціальної лінії поліції «102».

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.