Кандидат в мери Києва Притула запропонував перенести столицю в Кропивницький

Таку несподівану заяву він зробив в одному з шоу, яке відвідав в рамках передвиборної агітації.

Дослівно: “Зараз в Україні майже не залишилося регіонів, де б я не побував. І, в свій час, у мене була думка перенести столицю України десь в район Кропивницького “, – висловився кандидат в мери Києва.

Однак громадськість таку ініціативу не підтримала, кажуть – Київ – історична столиця України, і міняти нічого не потрібно

Сергій Притула
Сергій Притула

Нагадаємо, гуморист і ведучий вирішив відмовитися від свого проекту “Вар ‘яті-шоу ” на користь політики. У своїх інтерв’ю Притула розповідає, що вже досяг своєї стелі в шоу-бізнесі і побачив, що в країні, в якій він живе, є величезний потенціал для розвитку. Сергій вирішив – він повинен стати частиною рухомого механізму цієї країни. Так він говорив і в минулому році, коли балотувався до Верховної Ради від партії “Голос “, але не набрав потрібної кількості голосів.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.