У Юрія Луценка рак. Екс-генпрокурор України публічно зізнався у своїй хворобі

Таке визнання політик зробив на своїй сторінці в Фейсбук.

Також колишній політик розповів, що у нього за плечима складна операція, яка тривала більше 8 годин. Зараз він почуває себе задовільно, але попереду ще кілька курсів хіміотерапії.

Сьогодні закінчився хірургічний етап моєї онкозахворювання. Дякую українським і німецьким лікарям. Позаду і 8 годинна операція, і дні болю “, – написав Юрій Луценко.

Сьогодні, в день Віри, Надії, Любові, закінчився хірургічний етап моєї онкохвороби. Дякую українським та німецьким…

Gepostet von Юрій Луценко am Dienstag, 29. September 2020

Незважаючи на складну хворобу, він налаштований досить оптимістично, і впевнений – зможе побороти цю недугу як можна швидше. Друзям побажав сили і терпіння, а ворогам – не розслаблятися.

Нагадаємо, раніше Юрій Луценко був депутатом 4, 6 і 8 скликань Верховної Ради України. Також займав посаду Міністра внутрішніх справ та Генерального прокурора України. У дев’ятий скликання Ради він не потрапив, тому зараз позиціонує себе як громадський діяч, але політику кидати не планує навіть незважаючи на недугу.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".