Медик спрогнозувала закриття шкіл в Україні: я побоююся листопада

Нещодавно президент України Володимир Зеленський офіційно оголосив про початок другої хвилі китайського вірусу.

Вже сьогодні, 30 вересня, було зафіксовано рекордну кількість хворих – 4 тисячі і 27 осіб. Через це в Міністерстві освіти і науки України замислюються про те, щоб перевести учнів на дистанційну форму отримання освіти, щоб уникнути масового захворювання серед цієї вікової категорії.

Український інфекціоніст Світлана Куніцина уточнює, що діти – та категорія потенційних пацієнтів, які швидше за все поширюють будь-яку інфекцію

Карантин в Україні
Карантин в Україні

Саме тому вона стверджує – вже до листопада цього року школи будуть масово закривати, а дітей – відводити на карантин і переведуть на дистанційну освіту. Є ризик, що до кінця 2020-2021 навчального року, всі будуть отримувати освіту і складати іспити в режимі онлайн.

Також небезпеку подвоює і те, що що в цьому році епідемія коронавируса збігається і з сезонними захворюваннями – грип та ГРЗ.

“Я, чесно, боюся листопада. Епідемічно ризик дуже високий, я думаю, до листопада у нас є велика ймовірність знову перейти на дистанційне навчання “, – підсумувала український інфекціоніст Світлана Куніцина.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.