Порошенко буде жити. Пішов на поправку, його виписали з лікарні

П'ятий президент України довгий час був в критичному стані через складну форми коронавірусної хвороби.

Він навіть потрапив до лікарні, але зараз представники його партії повідомили, що політику стало краще. Його виписали з лікарні, і далі він продовжив лікування вдома – під чуйним наглядом сім’ї, дітей та лікарів, які будуть навідуватися кожен день.

Порошенко відчуває себе краще, але на публіку не вийде ще довго

Порошенко видужав
Порошенко видужав

Тепер протягом двох тижнів Петро Порошенко ще раз повторить тестування на вірус. Якщо результат буде негативним, тільки тоді йому дозволять відкрито спілкуватися з сім’єю і оточенням.

Поки Марина Порошенко, дружина Петра Олексійовича, продовжує вести активну підготовку до місцевих виборів, оскільки саме вона очолила його партію в Києві.

Нагадаємо, п’ятий президент України – Петро Олексійович Порошенко. Зараз його політична партія увійшла до складу Верховної Ради, хоча їх лідер не потрапив на пост глави держави. Його підтримало всього 25% виборців на президентських виборах. У той час, як його опонента Володимира Зеленського – 73%.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.