Під Києвом була викрадена шестирічна дочка блогера і провідною Олени Лоран, з дівчинкою все гаразд

Шокуюча по подробицях історія трапилася в сім'ї відомої телеведучої Олени Лоран - у неї намагалися викрасти дочку з метою вимоги викупу. Поліція спрацювала професійно і провела блискучу спецоперацію.

Альони Лоран відома як ведуча телеканалів ТЕТ (передачі “Панянка-селянка” і “Богиня шопінгу”), працює на інтернет-телебаченні SEE (рубрики “Showtime” і “Зоряний Casual”). Крім того. вона себе вважає відьмою і надає магічні послуги.

Олена Лоран
Альони Лоран

Жінка також веде свій Інстаграм-блог Яжемать. У красуні і її чоловіка Артура троє дітей: дочка Габі 6-ти років, син Лев 3-х років і Адам, який народився 12 жовтня.

Діти Олени Лоран
Діти Альони Лоран

4 дні тому в ЗМІ просочилися відомості, що у Лоран вкрали їх дочку і зажадали викуп у $200 тисяч доларів. Ніяких подробиць не повідомлялося, тільки в своєму сторіз Алена сказала, що коли все закінчиться, вона поділиться шокуючими подробицями цієї історії. А з дівчинкою все гаразд, вона навіть не підозрювала, яка навколо неї ситуація була.

повідомлення поліції
повідомлення поліції

Стурбовані підписчики закидали Олену питаннями і вчора ввечері та відкрила таємницю. Про підготовку замаху вона з чоловіком дізналися випадково – за ними стежили ще з 4 серпня. Пара підключила поліцію і коли зловмисники почали свою операцію, дівчинку ізолювали в готель і інсценували викрадення, а Олена вела переговори про викуп з іншими подільниками. Їх взяли в момент передачі викупу.

арешт викрадачів
арешт викрадачів

Виявилося, що це сусіди через паркан по заміському будинку. Олена з Артуром з ними практично не спілкувалися і ніколи не мали конфліктів. Ці люди через паркан підслуховували сімейні розмови і дізналися, що накопичена певна сума для інвестицій. Ось і вирішили гроші привласнити шляхом викрадення дитини.

Організатор викрадення
Організатор викрадення

Більше подробиць Алена пообіцяла розкрити пізніше. Зловмисників заарештували баз права внесення застави, їм світить від 8 до 15 років.

фіксація доказів
фіксація доказів

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.