Особисте життя: Скільки раз Анна Седокова була одружена і від кого у неї діти Ексклюзив

Колись Анна Седокова, руденька солістка жіночого тріо Віа Гра, мріяла про спокійне сімейне щастя...

Вона хотіла повністю присвятити своє життя коханому чоловікові і їхнім спільним дітям. Таким чоловіком для Анни став Валентин Белькевич – футболіст, капітан київського «Динамо». Він був старший за Анну на 10 років. Анна, не роздумуючи, на самій вершині популярності – своєї і «Віа Гри», пішла з колективу. Вона вийшла заміж за коханого і народила дочку Аліну. Всі ці події відбулися в 2004 році.

Анна Седокова и Валентин Белькевич
Анна Седокова і Валентин Белькевич

Однак, реальна сімейне життя виявилася зовсім не такою, якою представляла її в своїх мріях Анна. Валентин постійно їй зраджував. Буквально з перших днів сімейного життя він «затримувався на роботі», а потім і зовсім перестав приходити додому. У 2006 році Седокова і Белькевич офіційно розлучилися. Ще через два роки Анна повернулася до кар’єри – співачки і телеведучої. Згодом Анна назвала свій перший шлюб мильною бульбашкою. Але Анна зберегла приятельські стосунки з першим чоловіком і щиро переживала його смерть. У 2014 році колишній чоловік Сєдокової помер. Причина смерті першого чоловіка Анни – тромб, що відірвався.

Максим Чернявский, второй муж Седоковой, отсудил у певицы дочь
Максим Чернявський, другий чоловік Седокової, відсудив у співачки дочку

Другим чоловіком Анни став Максим Чернявський, менеджер гонок «Формула-1» і успішний бізнесмен. Максим молодше Анни на 4 роки. У 2011 році в Каліфорнії вони оформили свої стосунки і в тому ж році в Каліфорнії з’явилася на світ їхня дочка Моніка. До Аліні, старшої дочки Анни, Максим ставився, як до рідної. Цей шлюб протримався рівно 2 роки, поки Анна не повернулася в Москву продовжувати кар’єру. Моніка залишилася жити з татом.

Артема Комаров - тайный роман Анны Седоковой, от него она родила Гектора
Артема Комаров – таємний роман Анни Седокової, від нього вона народила Гектора

Третю дитину – сина Гектора, Анна народила в квітні 2017 роки від свого нареченого Артема Комарова. Артем – син олігарха, і Гектор став його першою дитиною. Весілля з Артемом так і не відбулося з невідомих причин – пара розлучилася.

Танцюрист Сергій Гутман став наступним обранцем зірки. Романтичні стосунки тривали два роки – з 2014 по 2016, але до весілля так і не привели.

У вересні 2020 року Ганну Седокова знову вийшла заміж, в третій раз. Третім чоловіком Анни став відомий баскетболіст Яніс Тімма, який молодший за Анну на 10 років. Заради щастя з Анною він залишив свою першу дружину і маленького сина.

Янис Тимма - третий официальный муж Анны Седоковой
Яніс Тімма – третій офіційний чоловік Анни Седокової

Сім’я Анни Сєдокової в даний час – це чоловік Яніс і троє її дітей: старша дочка Аліна, 2004 року народження, від Валентина Белькевича; друга дочка Моніка, яка народилася в 2011 році від Максима Чернявського; син Гектор 2017 року народження, батько якого Артем Комаров. Аліна і Гектор живуть разом з матір’ю. Моніка проживає з батьком в Америці, а з матір’ю проводить канікули.

Счастливая семья Анны Седоковой
Щаслива родина Анни Сєдокової

Анна Седокова щаслива в шлюбі з коханим чоловіком, вона займається вихованням дітей і своєю багатогранної кар’єрою – співачки, телеведучої, автора пісень і письменника. І в даний час Анна Седокова вважає, що ні в якому разі не можна заради сім’ї відмовлятися від самореалізації.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.