Віра Брежнєва не заперечує своє розлучення з Костянтином Меладзе: все таємне стало явним

Віра Брежнєва щаслива в особистому житті. Особисте життя Віри теж багата подіями, як і її професійна біографія.

Першим коханням Віри і її цивільним чоловіком був Віталій Войченко, бізнесмен і потім політик. Віталій старше Віри на 10 років. Вони стали жити разом у Дніпропетровську, коли Вірі було 17 років. «Це була справжня любов» – згадував Віталій. У 2001 році у пари народилася дочка Соня. Незабаром після народження дитини Віра зібрала речі і, залишивши записку, пішла від свого цивільного чоловіка. Можливо, крах відносин був пов’язаний з фінансовими проблемами.

Виталий Войченко и Вера Брежнева
Віталій Войченко і Віра Брежнєва

З першим своїм майбутнім офіційним чоловіком Михайлом Кіперманом Віра стала жити разом в 2006 році. Михайло Кіперман – відомий дніпропетровський бізнесмен, український мільйонер і нафтовий магнат, який має близьке відношення до групи «Приват». Михайло старше Віри на 2 роки і заради неї розлучився з першою дружиною, з якою виховував двох дочок. У 2009 році у Віри і Михайла народилася дочка Сара. У 2010 пара офіційно оформила свої стосунки, і Віра Брежнєва (справжнє прізвище Віри по паспорту Галушка, а Брежнєва – сценічний псевдонім) змінила своє прізвище на прізвище Кіперман.

Вера Брежнева и Михаил Киперман
Віра Брежнєва і Михайло Кіперман

У 2012 році Віра і Михайло офіційно розлучилися. Причина розлучення Віри і Михайла Кіпермана невідома. Можливо, на їх відносини вплинула активна гастрольна і професійна діяльність Віри Брежнєвої, а можливо і безрозсудна ревнощі Михайла. Віра своє розлучення з Михайлом Кіперманом не коментує, а Михайло Кіперман взагалі закритий для преси людина і ніколи не дає інтерв’ю.

А можливо, на рішення пари розлучитися вплинули ймовірні стосунки Віри з іншими чоловіками. У пресу просочилися чутки про яскраве нетривалому романі Віри з Марюс Вайсберг, режисером фільму «Любов у великому місті». Підтвердження ці чутки згодом не отримали. Та й стосунки з Костянтином Меладзе, за твердженням його колишньої дружини, почалися у Віри ще в 2005 році.

Слухи о романе Веры Брежневой с Марюсом Вайсбергом
Чутки про роман Віри Брежнєвої з Марюс Вайсберг
Вера Брежнева счастлива с Костей Меладзе
Віра Брежнєва щаслива з Костею Меладзе

Вірі і музичному продюсерові групи «Віа Гра» Костянтину Меладзе приписували любовні відносини практично протягом усієї їх співпраці. Коли Віра пішла з «ВІА Гри» в 2007 році, Костянтин став її особистим продюсером і автором її пісень. Однак Костянтин Меладзе був одружений і виховував трьох дітей. У 2013 році Костянтин Меладзе офіційно оформив розлучення з першою дружиною і переїхав до Москви. Весілля Віри і Костянтина відбулася лише в 2015 році в Італії. Весілля було таємним і були присутні на цьому святі лише найближчі. Громадськості повідомили про весілля пізніше, як про факт. Костянтин старше за Віру майже на 20 років. Спільних дітей у Костянтина Меладзе і Віри Брежнєвої немає.

Зараз віра Брежнєва щаслива в шлюбі з Костянтином Меладзе – адже їх союз не тільки любовний, а й творчий. Але в інтернеті постійно з’являються «відомості» то про зради Костянтина з молодою солісткою «ВІА Гри», то про розлучення Віри Брежнєвої з Меладзе – обговорюють причини розлучення і навіть пишуть про те, що Віра Брежнєва підтвердила своє розлучення з Меладзе. Віра Брежнєва втомилася спростовувати всі ці чутки і заперечувати своє розлучення з Костянтином. В даний час Віра Брежнєва не заперечує своє розлучення з Костянтином Меладзе, вона просто насолоджується гармонійними відносинами в шлюбі з ним.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.