Оля Полякова в леопардовому комбінезоні в обтяжку без зайвої скромності на очах у всіх підкачала свій горіх

Популярна українська співачка Оля Полякова не відрізняється скромністю, тому вона постійно епатує публіку. На цей раз зірка на очах у всіх зайнялася фітнесом.

Героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно радує шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах. На її Instagram підписані вже майже 2,5 мільйона людей, що вражає.

При цьому виконавиця хіта «Шлепки» вирішила не відставати від трендів і завела собі TikTok. Там у неї скоро збереться 100 тисяч підписників, які дарують їй немислиме число відміток «Подобається». Саме ролик Олі з TikTok викликав справжній фурор серед користувачів мережі.

Скріншоти з Instagram Олі Полякової
Скріншоти з Instagram Олі Полякової

Так, на опублікованих кадрах суперблондинка позує в леопардовому костюмі в обтяжку з декольте і поясом на талії, демонстративно присідаючи на високих підборах. Її волосся зібране у високий хвіст, а на обличчі помітний яскравий макіяж. Відбувається все це під пісню Pump Up The Jam — The Hit Crew.

@polyakova_olya

Pump up the jam 🍑 #оляполякова #смогумогу #ночнаяжрица #спортсменка

♬ Pump Up The Jam – The Hit Crew

Коментарі не змусили на себе чекати:

  • «Спорт в будь-яких умовах»;
  • «Ох цей леопардовий настрій»;
  • «А там стоять двоє, намилуватися не можуть»;
  • «Як завжди дуже красива»;
  • «Там же у тебе стоять діти, навіщо таке робити?», — пишуть підписники.
Комментарии пользователей TikTok
Коментарі користувачів TikTok

Зараз Полякова знімається в шоу «Маска» на каналі Україна, в якому переодягнені в незвичайні костюми зірки виконують популярні композиції на сцені. Оля виступить в якості зіркового детектива і разом з глядачами буде намагатися відгадати, хто ж зі знаменитостей ховається під тим чи іншим образом.

Оля Полякова в шоу «Маска»
Оля Полякова в шоу «Маска»

Крім того, героїня статті часто ділиться з шанувальниками власними рецептами, а також вона встигає вести власне кулінарне YouTube-шоу «Васадули вагароде». Головна родзинка програми — всі основні інгредієнти для готування вирощені на власній фермі або городі співачки. Особливо публіці сподобався нещодавній випуск закваски капусти “Королеви ночі” з Машею Єфросиніною та Сонею Плакидюк.

Маша Ефросинина, Оля Полякова и Соня Плакидюк на закваске капусты
Маша Єфросиніна, Оля Полякова і Соня Плакидюк на заквасці капусти

Оля Полякова розпочала свою музичну кар’єру ще в двохтисячних, проте широку популярність вона здобула в 2013-2014 роках з виходом синглів «Шлепки», а незабаром і «Люли». У лютому 2018-го артистка була визнана найкрасивішою жінкою України за версією журналу «Viva!».

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.