Квітуча Софія Ротару після довгої паузи виступила на Пісні року і заспівала легендарну «Червону руту» (Відео)

Відома далеко за межами рідної України співачка Софія Ротару після довгої творчої паузи дала перший концерт. Артистка виступила на «Пісні року».

Нещодавно стало відомо, що героїня нашої сьогоднішньої статті повертається на велику сцену. За словами концертного директора Софії Михайлівни, вона з’явилася на пісенному фестивалі абсолютно безкоштовно, хоча зменшувати гонорари за приватні виступи зірка не планує, навіть не дивлячись на кризу в індустрії через пандемію.

Зараз один концерт виконавиці обійдеться замовникам в 50 тисяч доларів, причому виключно у валюті. Крім того, в цю суму не входять супутні витрати — квитки на літак, готель для неї самої і колективу, оренда VIP-залу.

Софія Ротару
Софія Ротару

При цьому для друзів Ротару готова виступати безкоштовно, що і сталося в цей раз. Після переговорів з продюсером Ігорем Крутим знаменитість погодилася приїхати в Москву для зйомок в «Пісні року — 2020», які пройшли на стадіоні «ВТБ-арена».

У свої 73 артистка з’явилася за лаштунками в молодіжному рожевому пуховику, білосніжних джинсах і кросівках в колір, а на її обличчі була гламурна захисна маска.

Скриншот из Instagram
Скріншот з Instagram

На сцені ж Софія Михайлівна постала перед глядачами в двох різних образах. Спочатку вона вийшла в червоному летучому платті, яке вигідно підкреслює її струнку талію. У ньому вона заспівала легендарний хіт «Червона рута».

София Ротару в первом образе на Песне года
Софія Ротару в першому образі на Пісні року

Другий образ був таким же ефектним — червону сукню замінили чорні штани і сяюча кофта, розшита золотистою і сріблястою бахромою. У цьому вбранні вона представила свою нову пісню під назвою «Сердце размером с Солнце».

Второй образ Софии Ротару
Другий образ Софії Ротару

Завершальними штрихами в обох випадках стали сміливий манікюр, стримана укладка на прямий проділ і макіяж з акцентом на очі.

Не можна не сказати, що через бушуючий в усьому світі коронавірус поява Ротару на «Пісні року» до останнього була під питанням. Проте, навіть закриті кордони не зупинили знаменитість, адже вона просто не могла відмовити Крутому. Більш того, Софія заздалегідь прилетіла в Москву і вичекала 14-денний карантин.

Крім Ротару, на фестивалі виступили Філіп Кіркоров, Микола Басков, Володимир Пресняков, Христина Орбакайте, Поліна Гагаріна, Діма Білан, Ані Лорак, Сергій Лазарєв та інші артисти.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.