“Тобі в принципі не хочеться жити “: Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину

Прима-балерина України Катерина Кухар, яка на публіку завжди стійка і холоднокровна, за своє життя перенесла дуже багато випробувань. Серед них - смерть первістка.

За часів свого першого шлюбу, коли тоді ще нікому невідома Катерина Кухар була на старті свого великого зоряного шляху, вона дізналася про вагітність.

Звичайно, зірка розуміла, що досить часто балерини і артистки йдуть зі сцени як раз таки через те, що хочуть завести дітей. А потім побут і домашні справи затягують, так і в форму повернутися після пологів повернутися не так просто.

Однак молода Кухар все ж таки зважилася завести дитину. Тоді вона чекала дівчинку, і вагітність протікала нормально. Однак на пологах Катерина втратила частинку себе.

Первісток Катерини Кухар помер під час пологів

Як сказали лікарі, а пізніше передала і сама Катерина Кухар, у новонародженої дівчинки не відкрились легкі.

“Найстрашніше випробування – це був момент реанімації та після реанімації. Крім того, що тобі в принципі не хочеться жити, ти чуєш дитячий плач. При чому у мене так склалося, що я дуже поруч була з кімнатою, де були отказнічкі (діти , від яких відмовилися батьки, – ред. Одна хвилина) “, – говорить балерина Катерина Кухар в інтерв’ю програмі ” ЖВЛ “.

Коли Катерина Кухар дізналася, що знову вагітна, емоції були дуже змішані.

“З одного боку, це був щасливий момент, а з іншого – я дуже сильно закувала себе страхами. Мені здавалося, що в мене на шиї капкан, який заважає дихати “, – розповідає Катерина.

Її син Тимур, на щастя, народився здоровим і дуже схожим на свою зоряну матір. Однак незабаром Катерина пішла від чоловіка і батька Тимура.

Вона впевнена – не варто триматися за сім’ю, якщо в ній є діти, але немає любові.

Незабаром вона зустріла нинішнього чоловіка Олександра Стоянова і полюбила його. А чоловік дуже добре прийняв її сина Тимура.

Зараз вони з Тимуром хороші друзі.

Також Кухар поділилася, що діти її іноді дорікають через те, що вона довго їздить на гастролях, і іноді дуже рідко з’являється вдома.

Велике інтерв’ю в програмі “Життя відомих людей ” дивіться у відео нижче.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.