Б’є і забирає телефон: 15-річна дочка Олі Полякової розповіла про стосунки в родині

Дочка української суперблондинки Олі Полякової Маша вже давно знаходиться в центрі уваги публіки і фанатів.

15-річна Маша Полякова вже дебютувала і в якості артистки, і як співачка, і як модель, і як блогерша, тому критики пророкують їй велике майбутнє. Однак чи визначилася сама Оля Полякова з тим, ким буде її дочка, і що з цього приводу думає сама “винуватиця ” Маша Полякова?

Напередодні Катерина Осадча з програми “Світське життя” на телеканалі 1 + 1 поспілкувалася з юною зіркою Марією Полякової

Осадча не упустила можливість запитати у неї про те, які ж у них насправді взаємини із зоряною матір’ю. Маша Полякова розповіла, що у відносинах з мамою найбільше напружує її метод виховання: а саме, коли Оля Полякова забирає дочки на ніч телефон.

“Вони забирають його у мене щоночі. Це мене дуже виводить з себе, тому що я хочу все таки початиться. Я приходжу додому в 22, а о 23:30 у мене вже забирають телефон, а до цього я весь час зайнята і в школі його забирають. Я не можу їм насититися “, – говорить Полякова-молодша.

Однак Маша Полякова говорить, що не ображається за це на свою зоряну маму, адже розуміє, що це один з методів виховання.

Маша каже що їй хотілося б більше свободи. Тим більше, у неї вже є молода людина, з яким вони разом зустрічаються майже рік. Він у неї перший хлопчик, вони вчаться разом і майже весь час проводяться спільно.

Маша Полякова та їх собачка
Маша Полякова та їх собачка

Поки невідомо, чи знайома зоряна мама зі своїм можливим майбутнім зятем. Однак Маша Полякова стверджує, що у них з молодим хлопчиком у відносинах повний порядок.

Відзначимо, що раніше Оля Полякова сама зізнавалася що била Машу в виховних цілях. Це було на хвилі емоції, і зараз суперблондинка підтвердила – більше рукоприкладством в сім’ї не займається і намагається вирішувати всі проблеми зі своїми дочками виключно шляхом бесід і розмов.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.