Тіна Кароль розповіла про сюрприз від Балана: сьогодні такий день

Українська співачка Тіна Кароль, якій вже більше року приписують роман з молдавським красунчиком Даном Баланом, нарешті заінтригувала хорошими новинами.

Сьогодні рано вранці в своєму Instagram в розділі “Історія ” Тіна Кароль виклала досить веселе і грайливий відео, де вона киває головою. У підписі до відео було зазначено, що сьогодні день сюрпризів, і тому варто очікувати чогось цікавого.

Інстаграм-аккаунт Тіни Кароль
Інстаграм-аккаунт Тіни Кароль

Шанувальники відразу зрозуміли, що це пов’язано з Даном Баланом, який тиждень тому прилетів до України для виступу на “Танцях з зірками “

Можливо, саме сьогодні українська співачка і молдавський артист офіційно нарешті оголосять про свій союз, який шанувальники з нетерпінням хочуть побачити вже кілька місяців.

У Instagram навіть створили чимало фан-сторінок, де публікують спільні фото Тіни Кароль та Дана Балана.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Природно, їх обробляють за допомогою Photoshop. Але фанатам хотілося б побачити нарешті реальне фото улюблених кумирів, які складаються в справжніх сімейних взаєминах.

Тим більше, напередодні Нового року нікому не хочеться бути самотнім. І Тіні з Даном теж.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Відзначимо, з 2013 року Тіна Кароль офіційно одна. В кінці квітня 2013 року його дізналася про трагічну смерть чоловіка і її продюсера Євгена Огіра. Довгий час він боровся з раком шлунка. Однак перемогти цю важку недугу не вийшло.

Тіна Кароль в своєму інтерв’ю розповідала, що в той час, коли вона дізналася про смерть чоловіка, вона була на концерті. Її сповістили про цей сумний звістку якраз перед виходом на сцену.

Протягом довгого часу Тіна Кароль була одна, і навіть кілька місяців переживала творчу кризу. Шанувальники були серйозно стурбовані, проте були здивовані стійкості, і тому звідки ж у неї беруться сили для нових творчих салютів.

Але коли в 2019 році Тіночка почали приписувати роман з одиноким і харизматичним холостяком Даном Баланом, публіка зраділа: нарешті-то успішна, красива і приваблива жінка знайде свою другу половинку і не буде на самоті.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.