Лорак в шкіряному костюмі з глибоким вирізом намагається здаватися молодою і худою: хоче повернути Сергія Лазарєва

Українська та російська співачка Ані Лорак є кумиром мільйонів.

Саме тому її концерти в різних містах – це справжня подія першого рівня, і багато очікуваний день.

На жаль, в 2020 році через карантин багато артистів скасували свої виступи або ж перенесли їх на 2021 рік.

Ані Лорак вірить, що наступний рік буде більш вдалим і насиченим на заходи, ніж рік, що минає

Тому вже запланувала собі масштабний тур 2021. Вона підготувала попередню афішу заходів, які проведе в різних куточках Росії і навіть в сусідніх країнах. Лорак опублікувала афішу в своєму Інстаграм профілі.

На афіші Ані Лорак постала в шкіряному костюмі тілесного кольору, який підкреслює її шикарні форми і вдало перетягує бюст.

У цьому комбінезоні у співачки візуально більше декольте, і більш вузька талія, а стегна виглядають апетитними і привабливими.

Ані Лорак представляє шоу світового рівня
Ані Лорак представляє шоу світового рівня

Важливо відзначити, що Ані Лорак – любителька шкіряних нарядів, які доречно і дуже вдало підкреслюють її принади. Хоча Ані Лорак виглядає вдало не тільки завдяки нарядам, а й завдяки своїй фізичній формі. Вона завжди була худенькою, витонченою і жіночною.

Відзначимо, українська співачка Ані Лорак кілька років живе і працює в Росії.

Остаточно переїхати її змусила ситуація з чоловіком Муратом, який зраджував Ані Лорак, поки та була на гастролях.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Лорак вирішила не прощати блудного чоловіка, і залишила його наодинці з його коханками. 9-річну доньку Софію вона забрала до Москви, де прилаштувала в елітну школу.

Зараз Ані Лорак працює в Росії. У неї було кілька спроб приїхати в Україну, однак тут не дозволили проводити її концерти.

Особисте життя Ані Лорак зараз теж розвивається цілком успішно. Подейкують, що вона виходить заміж за колишнього продюсера Тіматі Єгора Гліба. Того самого Єгора Гліба, який недавно розлучився з українською співачкою Тетяною Решетняк.

Ані Лорак не приховує – хотіла б приїхати в Україну, так як це її Батьківщина, але з огляду на політичні обставини поки це неможливо.

У майбутньому турі 2021 року Ані Лорак виступатиме не тільки в Росії, а й за її межами: так, в плані виступів вже з’явилися такі міста як Прага і Гамбург.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.