Як виглядає дружина DZIDZIO та як зірковий чоловік сприйняв її нове захоплення: наступає йому на п’яти

Особисте життя зірок шоу-бізнесу завжди викликає особливий інтерес у публіки, а до недавніх пір DZIDZIO і зовсім тримав всі сімейні секрети під сімома замками.

Про існування дружини Дзідзьо мало хто знав, однак насправді у Михайла Хоми (справжнє ім’я артиста), є кохана дружина, з якою вони разом вже майже 20 років. Звуть її Ярослава і якщо раніше вона трималася від камер подалі, то тепер вся Україна знає її, як співачку SLAVIA.

SLAVIA
SLAVIA

Нудне і безрадісне карантинне літо 2020 року скрасив хіт молодої української виконавиці Славії «Я тобі не мамка». У музиці Ярослава з дитинства, причому вона була так захоплена навчанням, що пропадала за нею до ночі і не гуляла на дворі на відміну від своїх ровесників.

У SLAVIA уже есть собственный хит
У SLAVIA вже є власний хіт

Цікаво, що DZIDZIO і SLAVIA буквально звели мами — поки діти подавали документи в музичне училище, жінки розговорилися і домовилися зустрітися на одному з пісенних фестивалів. Якраз там і відбулося знайомство майбутнього подружжя.

«Тоді ще не було мобільних телефонів і я дала телефон Михайла своєму татові, щоб він передзвонив мені, тому що бабі було дуже погано, вона була при смерті. І саме тоді, коли я приїхала на цей фестиваль, Міша приходить до мене і каже: “Дзвонив твій тато, бабусі не стало”», — розповіла героїня нашої сьогоднішньої статті у відвертому інтерв’ю для програми «ЖВЛ».

Ярослава и Михаил Хома
Ярослава і Михайло Хома

У тому, що трапилося Ярослава побачила якийсь знак, адже її бабусю звали Михайлина, а дідуся, з яким вона прожила все життя — Ярославом. Саме на його честь онучку і назвали. Але і це ще не все — дружина Дзідзьо народилася в один день з його матір’ю. З тих самих пір все і почалося.

DZIDZIO с женой
DZIDZIO з дружиною

Весілля закохані зіграли у 2013-му, після чого переїхали в Новояворівськ — невелике провінційне місто у Львівській області, де Слава відкрила вокальну школу для дітей. Змінилося все, коли Михайло здобув популярність в якості DZIDZIO і пара перебралася до Києва.

Свадьба DZIDZIO
Весілля DZIDZIO

Любляча дружина завжди супроводжувала знаменитого чоловіка на концертах, була на зйомках і за лаштунками, але в один момент їй набридло ховатися за його плечима. Так з Ярослави вона перетворилася на сольну співачку SLAVIA, хоча чоловік завжди її зупиняв, адже хотів уберегти від всіх тягот професії, з якими зіткнувся сам.

Ярослава Хома в «ЖВЛ»
Ярослава Хома в «ЖВЛ»

Зараз нова зірка українського шоу-бізнесу пише музику на замовлення, викладає вокал. Також вона встигла закінчити акторську школу і при цьому не забуває виконувати роль берегині сімейного вогнища.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.