Вже тричі бабуся: дочка Юлії Тимошенко Євгенія народила третю дитину

Вчора 8 грудня 2020 року Юлія Тимошенко втретє стала бабусею. Про це на своїй сторінці в фейсбуці повідомила Тетяна Меліхова.

27 листопада лідер партії ВО “Батьківщина”, екс-прем’єр міністр України Юлія Тимошенко відсвяткувала знакову дату – ювілей 60 років, а тут в родині нова приємна подія – єдина дочка Євгенія народила третю дитину.

Щаслива Юлія Тимошенко
Щаслива Юлія Тимошенко

Ми вітаємо маму і всю сім’ю з поповненням!

Євгенії Тимошенко 40 років, вона вдруге в шлюбі. Її першим чоловіком був британський рок-музикант і байкер Шон Карр, з яким дівчина познайомилася під час навчання в Лондоні. Юлія Тимошенко не дуже була рада такій партії для своєї дочки, але змушена була змиритися і влаштувала дуже пишне весілля.

Весілля Євгенії Тимошенко та Шона Карра
Весілля Євгенії Тимошенко та Шона Карра

Євгенія і Шон разом прожили 7 років, дітей не мали, але це й на краще – у чоловіка були численні проблеми зі здоров’ям, а також залежність від алкоголю і наркотиків. Вони розлучилися в 2012 році, а в січня 2018 Шон помер в лікарні в Празі від численних внутрішніх крововиливів. Йому було всього 49 років.

Євгенія Тимошенко та Артур Чечоткін
Євгенія Тимошенко та Артур Чечоткін

Другий раз Євгенія вийшла заміж в 2014 році за бізнесмена Артура Чечоткіна. Він громадянин США, але родом з Одеси, займається нерухомістю і має велику ріелтерську фірму в Брукліні (США). Влітку 2016 року Євгенія народила доньку Єву (при хрещенні вона отримала ім’я Марія), в серпні 2019 року народився син, ім’я його тримається в таємниці. І ось тепер, в грудні 2020 у пари народився ще один син.

Сім'я Юлії Тимошенко в 2018 році
Сім’я Юлії Тимошенко в 2018 році
Юлія Тимошенко з чоловіком, зятем та онукою
Юлія Тимошенко з чоловіком, зятем та онукою

Сама Юлія Тимошенко (дівоче прізвище Григян) вже 41 рік у шлюбі (з 1979) з Олександром Тимошенком.

Весільне фото Юлії Тимошенко
Весільне фото Юлії Тимошенко

Дочка Євгенія народилася в 1980 році. Сімейне життя пари не було безхмарним – вони зраджували один одному, розходилися, потім сходилися, але до розлучення не дійшло. Зараз Юлія Володимирівна знову живе з чоловіком, недавно вони перехворіли коронавірусом, вагітна Євгенія в тому числі, і її дочка.

Юлия Тимошенко с мужем сейчас
Юлія Тимошенко з чоловіком зараз

Всі вони лікувалися в лікарні, у Юлії Тимошенко хвороба протікала у важкій формі, її навіть підключали в апарату подачі кисню.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.