Безсоромний Андрій Данилко задивився на п’яту точку Олі Полякової: дивовижна картина (ФОТО)

Відомі українські артисти Андрій Данилко та Оля Полякова разом з'являться в новому шоу «Маска». Зірки вже діляться спільними закулісними фото.

Зовсім скоро на телеканалі Україна відбудеться велика прем’єра найзагадковішого проекту країни. Це адаптація всесвітньо відомого «The Masked Singer», в якому переодягнені в незвичайні костюми знаменитості виступають на сцені, а зіркові детективи за допомогою глядачів повинні відгадати, хто саме ховається за маскою.

Ведучим всіх 12 епізодів шоу буде Володимир Остапчук, і вчора нарешті стало відомо ім’я четвертого детектива – Андрій Данилко, більш відомий по альтер-его епатажної провідниці Вєрки Сердючки.

Компанію йому складуть Настя Каменських, Дзідзьо і Оля Полякова, хоча всього детективів буде п’ятеро. На даний момент особистість останнього строго засекречена, так само як і учасників в карнавальних костюмах.

Детективы шоу «Маска»
Детективи шоу «Маска»

Новий образ Суперблондинки

Щоб заздалегідь привернути увагу аудиторії, артисти публікують в соціальних мережах фотографії зі зйомок. Частіше за інших це робить «Королева ночі», яка раз у раз дивує своїх шанувальників новими образами.

Образы Оли Поляковой
Образи Олі Полякової

На цей раз співачка перевтілилася в героїню фантастичного серіалу «Нові мутанти», але, судячи з коментарів, підписники її не впізнали:

  • «Ви на себе перестали бути схожа… Щось змінилося, а що – зрозуміти не можу…»;
  • «Які круті макіяжі вам тут роблять!»;
  • «Навіть не знаю, на кого схожа, але яка красуня!»;
  • «Оля, виглядаєте на 18. Залишайтеся в такому образі».

Данилко – безстидник

Треба сказати, що це не єдиний знімок з цієї серії. На самому останньому фоловери виконавиці помітили Андрія Данилка, який задивився на пишні форми Суперблондинки.

То самое фото
Те саме фото

Звичайно, реакція користувачів мережі була блискавичною:

  • «Куди Сердючка на 5 фото дивиться?»;
  • «Що там Данилко вгледів?»;
  • «Остання [фотографія] просто фурор, особливо чоловік, який намагається залізти під спідницю».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Відзначимо, для Андрія та Олі це не перша спільна робота. У 10 сезоні «Х-Фактора» вони разом були суддями, де компанію їм також склала Настя Каменських.

Данилко, безперечно, є найзагадковішим з них, але в нашому відео на YouTube ми все ж змогли підняти завісу його особистого життя:

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.