Ірина Білик з чоловіком зворушливо привітали сина Табриза з його першим ювілеєм – малюку виповнилося 5 років

У відомої української співачки Ірини Білик підростає юний джентельмен - хлопчик вчора святкував свій п'ятий день народження.

Зоряна мама влаштувала синові справжнє торжество. Знімками зі вчорашнього бенкету вона поділилася в своєму профілі в Інстаграмі, а ще додала до посту кілька зворушливих рядків з привітаннями синові.

Маленького Табриза @tabrizakhmadov вітаємо всі з Днем Рожденія🎂
Щастя тобі наш прекрасний малиш👦🏻

Хлопчик з незвичним ім’ям Тарбріз народився в грудні 2015 року – щільні робочі графіки і вік завадили виконавиці виносити малюка самій, але тут їй і чоловікові допомогла сурогатна мати.

поз
Вітання Тебрізу

Його батьком є ще один представник шоу-бізнесу, досить відомий в Росії фотограф і стиліст Аслан Ахмадов. Роман Білік з чоловіком закрутився ще на початку 2010-тих, а в 2013 році вони одружилися. Але подружжя не живе разом (у них так званий «гостьовий шлюб»), адже вся робота Ахмадова зараз в Росії – він займається самими популярними телепроектами, наприклад, «Голосом».

Ірина
Ірина Білик і її туж Аслан Ахмадов

Через це з рідним сином батько бачиться не дуже часто і хлопчик постійно по ньому нудьгує. Проте, пара підтримує контакт через дистанційну зв’язок.

Табриз Ахмадов
Табриз Ахмадов
Табриз с отцом
Табриз з батьком

Крім Тарбріза, у Білик ще є старший син Гліб – він не залишився в стороні від першого ювілею молодшого брата, так що приїхав до рідної домівки разом зі своєю нареченою Алісою. Хлопець подарував братику безліч іграшок і великий смачний торт.

Торт від Глева і Аліси маленькому братику
Торт від Глева і Аліси маленькому братику

У коментарях до публікації можна знайти привітання від підписчиків співачки – вони радіють святу разом з мамою іменинника і бажають йому щасливого дитинства. З огляду на, наскільки Ірина любить і балує свого сина, воно йому забезпечено.

Іменинний торт синові Ірини Білик
Іменинний торт синові Ірини Білик

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.