Нареченого Ані Лорак Єгора Гліба застукали з молодою блондинкою в ресторані: не краще Мурата

Ані Лорак трохи більше року розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу і вже у всю крутить роман з молодшим на 14 років продюсером Єгором Глібом.

Після розлучення Кароліна всю свою силу і енергію направила в музичну кар’єру. Співачка почала записувати хіт за хітом, знімати вражаючі кліпи і виступати з грандіозними шоу. Хрест на своєму особистому житті Лорак теж ставити не збиралася. Не минуло й року після розлучення з Муратом, як стало відомо, що Кароліна закрутила роман з молодшим на 14 років саунд-продюсером Єгором Глібом, до слова, колишнім чоловіком і батьком дитини української співачки TAYANNA. Подейкують, що пара збирається одружитися. Більш того, в Мережі ходить інформація, що Ані Лорак ймовірно вагітна. Сама Кароліна ці чутки поки не коментує, хоча і спростовувати не поспішає.

Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом
Ані Лорак з новим коханцем Єгором Глібом

Варто відзначити, що Ані Лорак дуже активно веде свої соціальні мережі і регулярно публікує нові фото. Втім, фанати можуть спостерігати за життям улюбленої співачки не тільки на її офіційній сторінці, а й на кількох десятках фан-сторінок. Так, нещодавно на одному з фан-акаунтів Лорак з’явилися кадри, мабуть, зі зйомок новорічних “вогників “. На фото Лорак була в бежевій сукні з довгим шлейфом і дуже відкритим верхом, з повністю оголеною спиною. Крім того, спідниця наряду була з дуже величезним розрізом, який відкривав ногу співачки, демонструючи підтягнуту форму.

Шанувальники були в захваті від образу співачки і засипали її компліментами в коментарях. «Така приголомшлива, карколомна просто немає слів», «Ух яка лялечка красуня», «Найулюбленіший образ! Обожнюю це плаття! »,« Мила ти приголомшлива », – відреагували на знімок користувачі Мережі.

Однак один коментар, можливо, змусить Лорак понервувати – про її молодому коханця, або навіть нареченого Єгора Гліба. «Єгорка там в Києві і в Москві запалює добре, бачили його з блондинкою молодою в ресторані, а тітка Лорак все молодиться», – написав підписник під ніком 11alla11555.

 ""

Невже Ані Лорак знову пережила зраду коханого чоловіка або це всього лише плітки заздрісників? Поки що залишається тільки здогадуватися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.