Як виглядає “лохматка” Оксани Марченко? Не побоялася, і виклала в Інстаграм

Чарівна телеведуча Оксана Марченко приваблює не тільки своїми професійними успіхами, а й особистим життям.

Нещодавно Марченко видала сина від першого шлюбу Богдана заміж. Він одружився з моделлю і Блогерша Катерині. Разом вони готувалися до переїзду в нову квартиру, а тепер і зовсім чекають появи спадкоємця.

Між цим Оксана Марченко показує в Інстаграм як вигулює бичка або як гладить свою кицьку

Нещодавно телеведуча і зірка шоу “Х-фактор ” показала, як вона вирішила прикрасити свій будинок до прийдешніх різдвяних і новорічних свят. Вийшло дуже стильно і красиво – вони поставили величезну новорічну ялинку і повісили велику гірлянду на вікно.

Як каже сама Оксана Марченко, тепер в домі панує передсвяткова атмосфера.

А до цього телеведуча засвітилася в стрічці фотографій без макіяжу, показавши всім шанувальникам з декількох країн свою волохату кицьку.

Білого пухнастого кошеня назвали Кокосіком. Оксана виклала веселе відео, як грається з ним вдома.

Багато шанувальників помітили, що вдома Оксана Марченко ходить абсолютно без макіяжу, і їй так дуже подобається. За словами фоловерів, Оксана – дуже красива жінка, тому навіть без косметики виглядає дуже добре і ефектно.

Нагадаємо, телеведуча Оксана Марченко протягом декількох сезонів була обличчям проекту “Х-фактор ” і “Україна має талант “. Однак з 2014 року вона живе і працює в Росії. Її впливовий чоловік Віктор Медведчук забезпечує свою дружину абсолютно всім для того, щоб та відчувала себе комфортно і не було потреби шукати шляхи співпраці з каналами.

Любить публіка Оксану не тільки за приємний зовнішній вигляд і вміння вибирати дорогі стильні сукні, а й за її легке невимушене поведінку – вона неконфліктна, спокійна людина, яка ніколи не полізе за словом в кишеню.

Схожі статті

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.