Особиста драма Андрія Данилка: думав піти в монастир, якщо нікого не знайде

Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, він же самий цікавий і епатажний персонаж сучасної естради.

За його великої популярністю місця для любові і сім’ї зовсім не залишилося. Сьогодні йому вже за 45 років, а сім’ї і дітей так і немає.

Звичайно, як і будь-якої знаменитості, Олегу приписують позашлюбних дітей на стороні то в Кривому Розі, то в Харкові, то в Краснодарі. Але поки ні з ким з них Данилко особисто не познайомився і публіці не представив.

Чому ж такий успішний, різносторонній і талановита людина як Андрій – один?

Вірка Сердючка
Вірка Сердючка

По-перше, він не раз говорив, що відносить себе до занадто творчим людям і приділяє чимало часу собі як особистості. Потім йде багато часу на концерти і підготовку до них. За всіма цими справами просто нереально знайти час на сім’ю і дітей.

Деякі фанати вважатимуть це отмазкой, а інші скажуть – чиста правда, так і є.

По-друге, Данилко сам зізнавався, що був закоханий всього один раз – ще в школі. Дівчинку звали Аня Сердюк, і вона стала його першою закоханістю.

Однак відносини так і не склалися, вона вийшла заміж за іншу людину і народила йому дітей.

Можливо саме це розбите в молодості серце не дає спокою артисту досі.

Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічним мамою

В останні роки на творчому фронті у Данилко все ще не дуже гладко, як і в особистому житті. Він то йшов зі сцени, то не дуже вдало повертався. Шанувальники навіть подейкують, що на грунті таких постійних невдач і провалів Андрій хотів піти в монастир.

Правда, з офіційних джерел підтвердження цієї інформації не було.

Також в цьому році стало відомо, що Андрій Данилко бореться зі страшною хворобою. Діагноз він не називав, проте уточнив, що саме через цю хворобу він сильно поправився за останні кілька місяців.

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.