Хайден Панеттьєрі привітала свою дочку Кайю від Володимира Кличка з 6-річчям віртуальним тортиком

Єдина дочка Володимира Кличка Кайя-Євдокія сьогодні святкує день народження - їй виповнилося 6 років. Як батьки привітали малечу?

Як відомо, красива історія кохання українського боксера-чемпіона і відомої американської актриси Хайден Панеттьєрі закінчилася не весіллям, а розривом, незважаючи на народження дочки, яку назвали подвійним ім’ям Кайя-Євдокія.

Причина банальна – актриса-тусовщиця не хотіла займатися дитиною, а тільки розважатися, тому Володимир не витримав, забрав доньку і повернувся жити в Україну. Зараз він сам виховує дитину, допомагають його батьки і няня.

Перший час після розриву Володимир Кличко регулярно возив дочку до матері, вони разом відпочивали. А потім Хайден стала зустрічатися з Брайаном Хікерсоном, який, як виявилося, бив її. На день закоханих побив так, що сусід о третій годині ночі викликав поліцію.

Хайден Паннетьєрі і Брайан Хікерсон
Хайден Панеттьєрі і Брайан Хікерсон

Після цього Володимир порахував, що дочці не треба це бачити і взагалі спілкуватися з цією людиною. Вони з Хайден прийшли до домовленості, що з донькою вона буде спілкуватися тільки по відео зв’язку або сама прилітати в Україну, коли захоче. Поки цього ще жодного разу не було, навіть на день народження малятка.

Сьогодні вранці Хайден привітала Кайю через Інстаграм з фото красивого тортика.

Пост Хайден Паннетьєрі
Пост Хайден Панеттьєрі
Привітання мами
Привітання мами

Це перекладається так:

6 років тому я зустріла найдивнішу (вже не таке і маленьке) істоту. Не можу повірити, що моя дівчинка стає такий великий! Дякую Яні за красивий торт!

Де цей торт – у неї вдома, або в Києві – сказати складно. Дивно, що навіть на день народження єдиної дочки мама не знайшла час прилетіти і привітати дівчинку особисто.

Володимир же поки в соцмережах не написав нічого, але він точно зробить для дочки справжнє свято, як і в минулому році, на її 5-річчя.

Володимир Кличко з дочкою на дитячому святі
Володимир Кличко з дочкою на дитячому святі

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.