Розбита зрадами Тарзана Наташа Корольова об’явилася після втечі на безлюдний острів

Популярна російська співачка Наташа Корольова нещодавно приголомшила новиною про втечу на безлюдний острів. Нарешті зірка порадувала шанувальників своєю появою.

Про скандал в сім’ї Корольової та Глушко не чув тільки ледачий. Незважаючи на те що з боку їх шлюб здавався одним з найміцніших у всьому вітчизняному шоу-бізнесі, виявилося, що Тарзан зраджував зірковій дружині. У танцюриста був роман на стороні з молодою актрисою Анастасією Шульженко.

Сергій Глушко, він же Тарзан
Сергій Глушко, він же Тарзан

Крім того, в кінці літа після повернення з відпочинку виконавиця виявила пропажу коштовностей з її будинку на велику суму. Сергій на той момент був удома, тому в крадіжці знаменитість запідозрила двох “подруг”, які приходили погостювати до чоловіка.

Одна з них — та сама Анастасія. Дівчина навіть на всю країну кричала про вагітність від Тарзана, проте ця інформація в результаті так і не підтвердилася.

Вагітна коханка Тарзана
Коханка Тарзана

Довгий час Корольова ніяк не коментувала те, що сталося, після чого разом з судженим дала велике інтерв’ю Ксенії Собчак. Там же співачка запевнила, що вони збережуть сім’ю, незважаючи ні на що.

Як активний користувач Instagram, зірка регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео, які доповнює роздумами і новинами з життя. Тиждень тому Наташа приголомшила публіку своїм експериментом кинути все і поїхати з Москви на острів без цивілізації.

Наташа Королева в Африке
Наташа Корольова в Африці

Своє рішення артистка пояснила бажанням очиститися від усього негативу, що стався з нею в 2020 році. Сьогодні Корольова з’явилася в мережі та повідомила, що за цей час з нею сталося:

«Я виживала один на один з дикою природою, жила в племені Бома у місцевих аборигенів. Я здобувала собі їжу, полювала, проходила шаманські обряди», — написала виконавиця.

Спочатку багато хто подумав, що героїня статті таким чином хотіла позбутися від стресу через невірність чоловіка, але виявилося, це було зроблено не випадково.

Незабаром на російському телеканалі «Пятница!» вийде нове шоу «Плем’я», в якому глядачі якраз-таки побачать все, з чим Наташа зіткнулася на острові.

Більше подробиць про “пригоди” Тарзана дивіться у відео:

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.