Оксана Марченко побудувала будинок для багатодітної сім’ї священика, яка з 12 дітьми постраждала після пожежі

Телеведуча Оксана Марченко випустила фільм про сім'ю священика, яка залишилася без даху над головою посеред зими.

Днями на Youtube-каналі української ведучої Оксани Марченко з’явилося відео на 11 хвилин під назвою «Пташки небесні» – в ньому дружина політика Медведчука розповіла про добру справу, над яким працювала весь 2020 рік. Як виявилося, Марченко побудувала будинок для багатодітної сім’ї священика, адже їх власна хата згоріла ще в середині минулої зими. Телеведуча не залишилася осторонь від великого горя і пошкодувала сім’ю, яка опинилася на вулиці посеред морозів, так що зайнялася відновленням їх житла.

Пожежа в будинку сім'ї Бусько
Пожежа в будинку сім’ї Бусько

У своєму міні-фільмі Марченко розповіла про всі етапи підготовки і будівництва будинку, а також про святковий новосілля. Але все почалося задовго до того, як майже 15 людей заселилися в своє нове «гніздечко». Ще в лютому до провідної звернулися небайдужі люди з історією сім’ї Бусько, чий будинок був зруйнований під час масштабної пожежі. Вона вирішила допомогти людям і спочатку найняла робочий для розчищення території, потім з архітекторами розробила проект і запустила спорудження двоповерхового особняка.

Вселення в новий будинок
Вселення в новий будинок

Під час будівництва жінці вдалося ближче познайомитися з самою багатодітною сім’єю – крім тата-священика і матінки, в ній ростуть ще 12 дітей різного віку (троє з них прийомні). Багатодітність була свідомим вибором віруючою і щасливої пари. Але велике горе залишило їх без нічого, змусивши всіх тулитися в маленькій класній кімнаті недільної школи. Якби не Марченко, навряд чи сім’я б встала на ноги найближчі роки.

Уже влітку будівництво закінчилася, і Буськи змогли в’їхати в великий просторий будинок – телеведуча не шкодувала грошей на все, що могло знадобитися величезної сім’ї. Скромність, щирість і доброта всіх її членів захоплюють її, а виховання дітей вона зовсім вважає найправильнішим серед усіх, які бачила. Адже діти, з дитинства привчені до віри і любові до ближнього, виростуть в згуртуванні і ніякі біди їм будуть не страшні.

Дружна сім'я за столом в новому будинку
Дружна сім’я за столом в новому будинку

Після свята-новосілля Буськи освоїлися і не раз дякували Марченко – і діти, і дорослі з усією теплотою звуть телеведучу в гості. А вона обіцяє часто навідуватися до своїх «пташкам» і допомагати іншим людям в біді, зрозумівши, скільки добра може зробити людина з можливостями.

До слова, «небесними пташками» цю сім’ю вона почала називати через їхні прізвища – Буська часто називають великих птахів на Західній Україні.

 

 

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.