Сімейство принца Вільяма і Кейт Міддлтон вперше з’явилося на публіку в повному складі – і з принцом Луі

Вперше в історії спадкова сім'я британського трону вийшла на світське заходи з усіма трьома дітьми. Раніше принца Луї ми бачили тільки на фото з закритих подій.

Доля двох синів принцеси Діани складається дуже по-різному: поки бунтівник Гаррі разом зі своєю скандальною дружиною живуть по той бік Атлантичного океану, зразковий чоловік і спадкоємець престолу Вільям з’явився на світському заході разом з усією родиною.

Королівська сім'я
Королівська сім’я

Відразу після повернення з невеликого туру по містах Сполученого Королівства, принц разом з Кейт Міддлтон і трьома дітьми пари відвідали один з головних лондонських театрів. Того вечора в London Palladium показували благодійний німий спектакль, всі засоби з якого йшли на допомогу медичному персоналу в ці складні часи.

Королівська родина в театрі
Королівська родина в театрі

Це було перше за рік і один з найгучніших появ подружжя Кембриджських в повному складі – до цього знамениті батьки з’являлися на публіці тільки з одним або двома спадкоємцями. Наймолодший син, принц Луї, був ще занадто маленьким, щоб брати участь в подіях подібного масштабу. Але зараз хлопчикові вже виповнилося два роки, і це був перший його офіційний вихід.

принц Луї
Принц Луї

Крім принца Луї, в сім’ї ростуть ще двоє малюків – улюблениці публіки принц Джордж і принцеса Шарлотта. Між ними всього два роки різниці, і старшому Джорджу в цьому році виповнилося сім. Його молодша сестричка навесні відсвяткувала маленький ювілей – їй стало п’ять років.

Спілкування з артистами
Спілкування з артистами

Судячи по знімках фотографів, спектакль і атмосфера навколо привели в захват усіх дітей Вільяма і Кейт. Батьки теж із задоволенням посміхалися на камеру і навіть мали можливість поспілкуватися з англійцями, які прийшли на захід заради герцогів Кембриджських. До слова, в театр Кейт Міддлтон вибрала солідне плаття Alessandra Rich темного відтінку – і виглядала в ньому чудово.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.