Впала, прокинулася, гіпс: співачка Слава сильно покалічилася на звичайній прогулянці в лісі

Відома російська співачка Слава сильно травмувалася і зараз знаходиться в одній з московських клінік - їй уже кілька годин проводять серезно операцію.

Анастасія Сланевська, яку ми більше знаємо під сценічним ім’ям Слава, зараз 40 років. Сьогодні вдень вона вийшла на традиційну прогулянку з собакою в лісок поруч зі своїм особняком в котеджному селищі під Москвою.

Подробиць падіння поки немає, про травму повідомив особистий директор артистки: у неї дуже складний перелом плеча зі зміщенням кісток і оскольчатим їх роздроблення. Як при звичайному падінні можна отримати таку травму – незрозуміло.

За словами директора, в перші хвилини Слава навіть не відчула сильний біль, тільки як при ударі. Але через деякий час їй стало погано, вона встигла викликати швидку допомогу і втратила свідомість. Її знайшли через 20 хвилин і відвезли в травматологію, де визначили, що необхідна термінова операція.

співачка Слава
Співачка Слава

Тепер всі плани на виступи порушені – вона повинна була отримувати премію “Золотий грамофон”, вручення якої призначено на 12 грудня (сьогодні) вечір, не зможе виступати на численних передноворічних концертах.

В теперішній ситуації з карантином, скасуванням концертів і корпоративів, відсутністю доходів у артистів саме свята давали надію на хороший заробіток. Травма співачки – великий удар по всій її команді, яка теж виявилася не при справах.

Сподіваємося, що все буде добре і Слава швидко вилікується.

Слава з дочками
Слава з дочками

Нагадаємо, що російська співачка, актриса, автор пісень, лауреат кількох музичних премій “Пісня року” і “Золотий грамофон”. Вона одружена з бізнесменом-олігархом Анатолієм Данилицьким і виховує двох дочок – 21-річну Олександру Сланевська і 8-річну Антоніну Данилицький.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.