Ледве втиснула бюст в тісний латекс: Тіна Кароль показала сукню на новий рік

Неймовірна красуня Тіна Кароль знову здивувала своїм зовнішнім виглядом.

У Тіночка досить багато шанувальників, які створюють і ведуть її фан-сторінки. Сама Тіна з радістю ділиться з адміністраторами фан-сторінок ексклюзивними знімками, які до цього ніде не публікувалися.

Напередодні на одній з фан-сторінок з’явилася фотографія, де Тіна Кароль одягла чорну латексне плаття

Цей тісний образ візуально підкреслив бюст української вокалістки, і зробив його об’ємним. На знімку у Тіни Кароль недбало з боків укладені волосся на плечах, а губи нафарбовані яскраво червоною помадою.

“Доброго ранку! Бажаю, щоб воно принесло нові радості, нове, прекрасний настрій і твій новий день, був по-справжньому щасливим! “, – сказано в описі до цієї фатальної фотографії.

Відзначимо, за деякою інформацією, вже почали знімати одинадцятий сезон шоу “Голос країни “. І там Тіна, як і в попередньому сезоні, стане тренером. Однак про те, хто ж остаточно увійде в суддівський склад, творці шоу поки замовчують.

Балакучий ведучий Юрій Горбунов таки проговорився, що зйомки нового сезону вже стартували, і вони з дружиною Катериною Осадчою стали його ведучими.

Горбунов навіть виклав фото з дружиною на знімальному майданчику

Армія фанатів Тіни Кароль звичайно ж хоче, щоб на одинадцятому сезоні возз’єдналися вона і Дан Балан, адже в минулому сезоні у них зародилися почуття. Тепер шанувальники впевнені, що ця історія отримати розвиток.

Тим більше, Дан Балан зовсім недавно приїжджав в Україну з рідної Молдови, і, цілком ймовірно, вони з Тіною напередодні нового року готові будуть офіційно оголосити про свій союз.

Також Тіна Кароль напередодні нового року потішила шанувальників ще однією новиною – випустила колекцію авторської взуття.

Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну
Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну

Тепер фанатки Тіни зможуть придбати босоніжки від її бренду. Коштують вони 5 200. Доступні різні кольори. Взуття вже можна замовити в офіційному інтернет-магазині Тіни.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.