Влад Яма подарував п’ятирічному синові шикарний кабріолет: “А чи не зарано таку дорогу машину? “

Хореограф і суддя проекту "Танці з зірками " Владислав Яма виклав неоднозначне фото з сином і новою машиною.

Червоний кабріолет, який з’явився в Інстаграм Влада, може бути недавньою покупкою в честь дня народження сина. Звичайно, п’ятирічному Леону навряд чи зараз потрібен такий дорогий автомобіль, однак раптом Влад Яма думає на перспективу і подарував такий дорогущий подарунок заздалегідь?

Владислав Яма з сином Леоном: при чому тут червоний кабріолет?

На фото Влад Яма зображений у білій футболці з цифрою 12 і сірих шортах. На його плечах вмостився маленький Леон в чорних шортах і червоній футболці. Леон показує пальцем вгору і виглядає дуже радісним.

Влад Яма показав п'ятирічного сина Леона і новеньку машину - червоний кабріолет
Влад Яма показав п’ятирічного сина Леона і новеньку машину – червоний кабріолет

Сам Владислав і його дружина Ліліана не діляться тим, що ж подарували своєму синові на перший скромний ювілей. Але святкували його з величезним розмахом – замовили ресторан в Києві і запросили друзів. Серед іменитих запрошених гостей був телеведучий і журналіст Анатолій Анатоліч і дві його дочки.

Відзначимо, недавно хореограф Влад Яма отримав серйозну травму. Сталося це в одному з прямих ефірів “Танців з зірками “, коли він виконував номер з Юлією Санін в рамках танцю з суддею.

Влад Яма
Влад Яма

Під час невдало виконаної підтримки Владислав відчув хрускіт і різкий біль в руці. Прямо з ефіру його забрала швидка допомога. Як сказав сам хореограф, потрібно було навіть хірургічне втручання.

Через це сім’я Ями вирішила відмовитися від активного відпочинку на новорічні свята. Тепер Влад Яма не впевнений, що вийде на паркет в наступному сезоні на номер із суддею. Однак результатами четвертого сезону шоу “Танці з зірками ” він задоволений.

Також зараз в мережі активно обговорюють можливу вагітність дружини Влада Ліліани. Нібито, вона стала публікувати фото у вільному одязі, а на днях і зовсім заговорила про ефективність контрацепції.

Влад Яма з сім'єю відпочиває за кордоном - архівне фото
Влад Яма з сім’єю відпочиває за кордоном – архівне фото

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.