Затятий шанувальник Алли Пугачової прожив на даху її будинку два тижні: хотів підкорити серце Примадонни

Алла Пугачова вже кілька десятків років є головною зіркою російської естради і весь цей час вона оточена пильною увагою публіки.

В молодості Примадонну особливо любила чоловіча половина аудиторії, а багато хто тільки й мріяв познайомитися з улюбленою артисткою, щоб підкорити її серце. Треба сказати, що робочий графік у Алли Борисівни був скажений, тому часу на прибирання та інші домашні справи просто не було, зате були можливості найняти хатню робітницю. Якраз на її очах і відбувалися дивні залицяння з боку шанувальників.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Людмила Дороднова, так звуть колишню співробітницю виконавиці, з’явилася в студії шоу “Звезды сошлись” на телеканалі НТВ. Вона працювала з багатьма зірками шоу-бізнесу, тому знає чимало цікавих історій, якими і поділилася з глядачами.

Людмила Дороднова
Людмила Дороднова

За словами жінки, один з фанатів Примадонни виявився не тільки дуже наполегливим, але ще і дуже відважним. Так, цілих два тижні молодий чоловік жив на горищі над квартирою Алли, періодично залазячи до неї у вікна. Звідти у нього був вихід на дах і вентиляцію.

Поки знаменитість була на гастролях, чоловік крав їжу з холодильника артистки, але на гроші, коштовності та інші цінні речі не претендував:

“Він хотів з нею одружитися! З речей взяв тільки плеєр, щоб слухати її касети, і приналежності для гоління”, — згадує Людмила.

Очевидно, герой-коханець хотів добре виглядати, якщо раптом випадково наткнеться на Пугачову.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Відбувалося все це в квартирі на вулиці Тверській у Москві, зараз вона належить Христині Орбакайте, а сама Алла Борисівна живе в заміському замку зі своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним і двійнятами Лізою і Гаррі.

Гаррі і Ліза Галкін
Гаррі і Ліза Галкіни

Не можна не відзначити, що публіка довго не вірила в щирість союзу співачки і гумориста, враховуючи, що Галкін ще молодше колишнього Примадонни Філіпа Кіркорова. Незважаючи на це, щасливе подружжя разом ось уже 19 років, а своєю сімейною ідилією вони регулярно діляться в соціальних мережах.

Максим Галкин и Алла Пугачева
Максим Галкін і Алла Пугачова

Більше цікавого про життя однієї з найбільш обговорюваних пар російського шоу-бізнесу дивіться у відео:

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.