Ілона Гвоздьова відвела маму на збільшення губ і сама задумалася про уколи краси: “Вже можна починати”

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова показала шанувальникам, як її 62-річній мамі кололи губи, після чого і сама задумалася про уколи краси.

Героїня нашої сьогоднішньої статті завоювала любов вітчизняного глядача завдяки участі спочатку в проекті “Танцюють всі”, а потім і в “Танцях з зірками”. У сезоні 2020 року Ілона вийшла на паркет на восьмому місяці вагітності, що публіка сприйняла дуже гостро.

В результаті за підсумками глядацького голосування їх з Дмитром Танковичем пара покинула шоу. На рахунку Гвоздьової є і перемога в “Танцях”, яку вона завоювала разом з гумористом Ігорем Ласточкіним у 2018-му.

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович на другому ефірі
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович

Оскільки хореограф тільки недавно народила, зараз вона знаходиться в декреті, хоча буквально через місяць після пологів Ілона вже пустилася в танок, про що повідомила в Instagram. Там же вона підтримує зв’язок зі своєю армією фанатів.

На цей раз Гвоздьова поділилася з підписниками, як вони разом з мамою Ніною сходили до косметолога. Там жінці збільшили губи, причому героїня статті зняла весь процес і показала його у себе в Insta-stories.

Скриншоты из Instagram Илоны Гвоздевой
Скріншоти з Instagram Ілони Гвоздьової

Крім того, в звичайному пості 32-річна Ілона вирішила підняти тему уколів краси і поцікавитися думкою шанувальників на цей рахунок.

“Для когось 32 роки — не вік, і не варто взагалі починати дані процедури, а хтось твердить, що після тридцяти саме час починати колоти уколи”, — пише танцівниця.

Илона Гвоздева
Ілона Гвоздьова

За її словами, результат збільшення виправдав всі очікування її мами —губи стали наповненими і повернули вигляд 10-річної давності. До того ж лікар-косметолог подивилася на обличчя Гвоздьової-молодшої, після чого порадила їй вже приступати до такого роду процедур.

“Звичайно, це приваблива пропозиція, але тут же в голові згадалися історії жертв пластики та їх жахливі фарфорові, спотворені, набряклі обличчя”, — продовжує Ілона.

Свої роздуми вона підсумувала тим, що якщо вже і погоджуватися на омолодження, дуже важливо робити це у перевірених фахівців, ну і, зрозуміло, вміти вчасно зупинитися.

Думки коментаторів під публікацією зірки розійшлися — хтось висловився проти уколів краси, а хтось ставиться до цього позитивно і радить іншим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.