Михайло Поплавський розповів, що для нього означає “щастя”: не молоді студентки

Найвідоміший ректор країни знову взявся за філософію, і, опонуючи Уляні Супрун, розповів свою версію походження імунітету.

Найвідоміший ректор України і глава головного культурного ВНЗ країни записав відео в Інстаграм, де розповів про генетичному коді нації. Про те, яка інформація в ньому зберігається, звідки вона береться і як вона там з’явилася.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Михайло Михайлович Поплавський поділився, що в імунну систему насправді закладені не тільки звичні науці компоненти, а ще й ряд духовних цінностей, а також наші звички, схильності і навіть думки.

Він розповів, що його персональне щастя – це бути здоровим, відчувати свою важливість і відповідальність за народну історію.

Михайло Поплавський пояснив, що закладено в генетичний код жителів України

“Наші предки жили, боролися за своє місце під сонцем, вони з дитинства були привчені до праці. Звідси ми готові до праці, наш генетичний код має пам’ять до минулого. І до праці, і до хвороб, які ми подолали багато років назад. Я вважаю, що сила українського духу, віра в завтрашній день і працьовитість – головні чинники імунної системи українців “, – говорить на відео співаючий ректор Михайло Михайлович Поплавський.

Настанови від Поплавського

“Не бійтеся боротися за майбутнє. У нас генетично вистачить системи вистояти і подолати хвороби. Адже нашим здоров’ям керують наші думки “, – резюмував Поплавський.

Чим прославився Михайло Поплавський?

Відзначимо, що співаючий ректор Михайло Поплавський прославився своїми епатажними витівками на публіку, відео де він смітить грошима і розважається з молоденькими студентками.

Сам Михайло Поплавський навіть жартував на цю тему: мовляв, якщо можеш собі дозволити, чому б і не спробувати? За це його багато критикують, проте Поплавський продовжує займатися тим, що він собі намітив і не забуває щодня записувати в Інстаграм і tiktok розважальні відео, висміюючи не тільки свої вади, але і “історично склалися ” пороки суспільства.

spot_img

Схожі статті

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.