Кіномама “Гардемаринів” Світлана Дружиніна відзначає 85-річчя: цікаві факти з непростого життя зірки

16 грудня Світлані Дружиніній виповнюється 85. Якою б успішною вона не була, її життя повне непоправних втрат, про які ми і розповімо.

Героїня нашої сьогоднішньої статті заробила собі негласний титул першої красуні радянського кінематографа, хоча в сімдесятих вона вирішила змінити акторську професію на режисерську.

Светлана Дружинина в молодости
Світлана Дружиніна в молодості

Так “Гардемарини, вперед!” і “Таємниці палацових переворотів” принесли їй славу, яка перекрила її ранні успіхи в якості актриси в стрічках “Дівчата” і “Справа була в Пенькові”.

Особисте щастя і особиста драма

Ще один привід для захоплення Світланою Сергіївною — міцний шлюб з Анатолієм Мукасєєм. Майбутнє подружжя познайомилося ще в студентські роки і з тих самих пір не розлучалося — вони разом вже 62 роки. Незважаючи на такий довгий термін спільного життя, конфліктів в їхній родині практично не буває, а якщо вони і бувають, то в основному на творчому ґрунті.

Светлана Дружинина и Анатолий Мукасей
Світлана Дружиніна і Анатолій Мукасєй

У знаменитої пари народилося двоє дітей — сини Анатолій і Михайло. Молодший спадкоємець пішов по стопах батька і став кінооператором, батькам він встиг подарувати трьох онуків. А ось про старшого Дружиніна в інтерв’ю намагається не говорити. Втім, це цілком зрозуміло, адже це її особистий біль.

Светлана Дружинина с младшим сыном и невесткой
Світлана Дружиніна з молодшим сином і невісткою

Коли Анатолію було 28, він наклав на себе руки. В оточенні його називали представником золотої молоді, який випивав, бунтував, хуліганив, але при цьому грав в групі, малював і пробувався на ролі в кіно. Молоду людину сильно підкосила смерть друга Миколи Данелії у 1985-му, після чого він пішов у монастир.

Старший сын Дружининой первый слева
Старший син Дружиніної перший зліва

Після повернення звідти Мукасєй більше не був тим життєрадісним хлопцем, що раніше. Навіть наявність коханої жінки і маленького сина Данила не зупинила Анатолія — він вважав себе психічно неповноцінним і в підсумку викинувся з балкона.

Онук Світлани Сергіївної залишився круглим сиротою, коли з життя пішла і його мама. Так опіку над ним взяли героїня статті з чоловіком. Якщо спочатку в їхній родині панувала ідилія, то з дорослішанням Данило почав звинувачувати бабусю з дідусем в постійному контролі, кинув все і поїхав до Індії.

Внук Дружининой Даниил
Онук Дружиніної Данило

Чоловік довго тягнув гроші з зіркової бабусі, проте останньою його екранною заявою після публічних з’ясувань відносин з рідними була така:

“Мені нічого від них не потрібно. Хочеться, щоб ми знову були сім’єю”.

Светлана Дружинина
Світлана Дружиніна

Судячи з того, що в розмовах про сім’ю Дружиніна говорить тільки по відношенню до чоловіка, сина Михайла і його дітей, возз’єднання родичів поки не відбулося.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.