Оля Полякова, Алла Мазур та Наталія Мосейчук потрапили у ТОП-100 найвпливовіших людей України

Журнал «Фокус» склав новий щорічний рейтинг 100 найвпливовіших українців, в який потрапили кілька представників шоу-бізнесу.

При формуванні цього топа експерти розглядали людей, що мають вплив на найрізноманітніші процеси в країні, включаючи не тільки політичні, економічні і соціальні, а й культурні.

Більшість місць у рейтингу зайняли політики, адже до управління Україною прийшла нова команда. Але журналісти і діячі культури теж не залишилися осторонь.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

55-річна зірка телеканалу 1+1 в цьому році стала обличчям руху по боротьбі з раком, адже вона і сама не з чуток знає, що це таке. У 2019 році стало відомо, що Алла бореться з онкологією. Спочатку точний діагноз журналістка не називала, але вже зараз вона не приховує, що зіткнулася з раком грудей.

Після кількох курсів хіміотерапії Мазур не побоялася вийти в ефір без перуки і похвалилася новим іміджем. Таким чином вона хоче довести, що навіть з такими випробуваннями жінка може залишатися модною і красивою, адже наслідки лікування онкології впливають на самооцінку багатьох пацієнтів.

До слова, Алла зайняла 90 сходинку в рейтингу.

Наталія Мосейчук

Наталья Мосейчук
Наталія Мосейчук

Ще одна журналістка 1+1, яка веде ток-шоу «Право на владу» і новини «ТСН». Наталя активно займається благодійністю і допомагає хворим діткам і діткам з інвалідністю здобувати освіту. Одна з її ініціатив — відкриття шкіл при лікарнях. Мосейчук йде в списку відразу за Мазур.

Ірма Вітовська

Ирма Витовская
Ірма Вітовська

Вперше в історії вітчизняного кінематографа стрімінгова платформа HBO Europe купила кінострічку «Мої думки тихі», де Ірма зіграла головну роль. На рахунку Вітовської найяскравіші жіночі образи, які прекрасно символізують Україну. Крім того, вона вже підкорює зарубіжний кінематограф — недавно актриса знялася в україно-італійської комедії «Коза Ностра».

Ірма знаходиться на 95 місці.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Головна Суперблондинка країни закриває рейтинг найвпливовіших українців. Вона відома публіці своїм почуттям гумору, який втілює в тексти пісень, а з недавніх пір Оля стала громадянською активісткою. Через карантин більшість концертів довелося скасувати, тому Полякова вимагає від влади підтримати всіх діячів шоу-бізнесу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.